Just another day at the office...

Idag hade vi seminarium igen, vilket slutade i en förhållandevis hetsig debatt om homosexualitet och sexualutbildningen mellan S och läraren. Resten av klassen gjorde sitt bästa att inte dyka under bordet av garv vid meningsutbytet
 
(S): Nu för tiden finns det ju killar som... Så att säga tar fel hål bara för att de har kollat på för mycket porr! Det är tydligen vanligt förekommande!
Läraren: Ja, det finns ju en del hål att välja mellan *fniss*
 
Så vi är scarred for life... Sedan gick vi vidare och skulle ha en "julfika" med lärarstaben för att typ säga hejdå inför jullovet. Lustigt nog, trots att 8/12 personer gått i kalmar i över två år var det hiskeligt svårt att hitta ett cafe. Så pass svårt att vi gav upp och käkade lunch istället (där killarna tävlade om vem som kunde äta mest pizza vid en pizzabuffe och sedan stönade resten av tiden). 
 
Sen drog jag hem och har nu kollat på V för vendetta (fattar verkligen inte hur jag kollat på den filmen innan, känner igen typ 5 scener och alla är från olika tidpunkter i filmen, jag menar... vi satt inte och kollade tio minuter i taget va?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0