En galen helg i Växjö (för ovanlighetens skull eller...? x))

Nu har mina fina vänner åkt till sörmland och min andra fina vän stannat där vi lämnade henne (i sin lägenhet. Alltså inte ensam i ett vägskäl eller nått - vi är inga monster)
 
Så... helgen? Första tentan (seminariet gick bra men lär få komplettera) sen didaktikseminarie där gamla europaskolankunskaper tittade fram (som hur man håller en redovisning). Sen iväg med Charlie och iväg med oss - MOT VÄXJÖ! 
 
Väl där hade världens snällaste hanna förberett pizza och det blev lite idol och vi och prat och telefonsamtal. Sen bussen till stan för att göra Grace osäkert. På grace kan någon i vår grupp eventuellt hånglat med en sean banan kopia. Vi lämnar den historien bakom oss och blickar framåt känner jag. Efter Grace skulle vi av en för oss idag okänd anledning till donken, vilket gjorde att vi missade bussen hem. Vi pratade med en snubbe som jag eventuellt skrämde med att börja analysera honom - utvecklingspsykologi has scared me for life. Sen skulle i gå hem. Det tog två timmar, var sinnessjukt kallt och jag vrickade foten, men ingenting är hemskt med mina tjejer, bara roliga minnen (om än i efterhand xD)
 
Av skäl vi inte går in på hände det sig också så att killen jag tidigare skrämt sov i min bil. Vi däremot sov i lägenheten. Jag tänker bara låta det hänga där och aldrig någonsin förklara vad som hände. 
 
Lördagen gick åt att sova till HP2, vara irriterande vaken till "go kväll" (seriöst, vet ni hur tråkigt det programmet är eller?) kolla på så mycket bättre och äta tacos. Awesome! Sen idag tog frida och cissi tåget hem och jag lämnade hanna för att komma hit, misslyckas med att ljuga mig ur tv licens (hej 172 kronor i månaden, ha ett bra liv hos GO FUCKING KVÄLL!) och insåg att veckan jag trodde var slapp innehåller ett grupparbete och ett didaktikseminarium. Varför följde jag inte bara med upp till sörmland? x(
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0