En JÄVLIGT dramatisk helg

Så, i fredags så hade jag och Fanny en liten "yey vi har äntligen pengar" kväll och käkade indiskt och drack vin. Så i lördags var jag lite trött och godissugen. Så jag åkte iväg och köpte lite godis. Och när jag kom hem misslyckades jag med att stänga dörren ordentligt, vilket jag inte märkte förens 20 minuter efteråt, och då saknades ett stycke nyfiken katt. 
 
Så jag panikar och springer runt i hela huset (han är inte där) springer runt utanför huset (han är inte där) och ringer till m&p (han är inte i sörmland heller - no shit). Så mamma och pappa åkte ned igår för att hjälpa mig att leta. Vi kollade igen i huset och runt huset och han var inte där. Ångest. Råångest. 
 
Men vi hittade honom i alla fall idag :D En kille ringde (jag satte upp lappar i hela området) och berättade att han sett nått beiget springa förbi på vinden. Så vi gick en till runda i huset, men inget syntes till. Det är ju jobbare här som dessutom lämnar dörren öppen, vilket kändes kul :/ Så jag stod dörrvakt och då ringde pappa och sa att de hade hittat honom. Sen var det typ en kvarts lockning för att en rädd och dammig charlie skulle ta sig ut från ett av de låsta förråden. 
 
Och nu sitter jag och panikar lätt över att jag inte hunnit göra tentauppgiften i helgen eftersom Charlie stod på tapeten. Hehe... Yey xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0