Gårdagens party

Tänkte att jag skulle ta mig i kragen och samanfatta lite :) 
 
Så, vid tre kom E och hennes pojkvän och hämtade upp mig med bil, sedan åkte vi till maxi eftersom E ville ha strumpbyxor. Vidare därifrån (med lite hjälp av GPS) begav vi oss till Funkabo och slöt upp med ER och R, i ERs jobbigt snygga lägenhet. Där dracks det lite vin, spelades lite gitarr och babblades. Sedan kom vi (något försenade) in på statt, vilket ledde till att vi inte fick plats vid samma bord :( Jag hamnade vid mittenbordet, tillsammans med årets bästa huvudfadder, Madde och den ascoola styrelseledamoten Kongas :)
 
Vi fick trerätters med underhållning och diverse spännande sånger som alla handlade om sprit. Det roliga bestod egentligen i att gå på upptäcktsfärd på hotellet. Vid elva var sittningen slut, och jag fick följa Fanny hem, som tyvärr fått ont i benet igen... :/ Påväg tillbaka ringde jag ett anti - våldtäcktssamtal till Hanna (som säkert var spännande xD) Sen mötte jag upp med E och ER och vi hade ett asmysigt talk på stortorget, och bestämde oss för att boka in en tjejkväll så snart som möjligt :) 
 
SEN JÄVLAR var det skumparty. Bästa skumpartyt jag varit på för övrigt. Vi dansade till klockan 3 på natten och turades om att faktiskt dansa med att hämndkladda skum över varandra... Håret blir inte mysigt kan jag ju säga er xD 
 
Jag E&E följdes sedan åt hem, trots att jag bor på andra sidan stan, så vid Giraffen (ett köpcentrum, inte djuret) skiljdes vi åt. Jag var så jävla trött att jag faktiskt somnade gåendes xD Vid fem var jag äntligen hemma och idag har det inte hänt nån större grej, mer än att jag städade i köket (det är ju trots allt min städvecka ;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0