Lonelier than you

Så denna vecka har börjat lite speciellt xD Igår fick jag och Fanny ett ryck och bestämde oss för att ha en liten ciderkväll, så vi drack lite cider och snackade och kollade på random youtubeklipp och pratade med Maria. Det var trevligt :)
 
Mindre trevligt var att gå upp klockan nio på morgonen för att träffa gruppen. Framför allt som halva gruppen var sen, och de andra två som inte var det blev lite smått irriterade... Jag var inte till mycket hjälp, då jag var så trött att jag funderade på att äta en glas skål (ni vet, normala - lätt sömndrogade tankar) 
 
Kom i alla fall hem vid halv fem och var sjukt hungrig, och eftersom jag inte hade tinat något så blev det lite problem. Tänkte att jag skulle göra indisk gryta igen, men sen orkade jag inte, så det blev väldigt awesome vitlöksbröd istället (jag tog bild på dem, så lägger upp nått receptliknande sen xD)
 
Sen somnade jag nästan, men jag och R hade pratat om att hitta på något vid 7 halv 8, och när jag ringde var hon och en annan tjej från psykologikursarna (de som inte läser till lärare) på väg till J, så jag hoppade på cykeln och försökte hitta, vilket jag misslyckades med kapitalt xD 
 
Hemma hos J kollade vi på en jävligt skum film som hette "end of the world" (tror jag), pratade lite 20 års och konstaterade att jag var ett failure on life.... True story. Vid elva cyklade jag hem (och hittade direkt) och nu har jag blivit lätt besatt av en låt, eftersom jag älskar snubbens sång: 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0