Snyltarhelg och konstig dag

Jah. Så i helgen kom M&P med bilen, och de hade även med sig en tös jag väljer kalla Maria (eftersom hon heter så). Vi hade det trevligt. Åt pizza, kollade på idol, jag körde onödigt mycket eftersom jag har biiiiiiiil nu. På lördagen åkte vi över till öland och åt på buffé, sen åkte mamma och pappa hem. Jag åt gratislunch på puben, sen åkte vi hem och drack lite vin och dansade till YLVIS.
 
Idag gick vi lite i stan, har ju egentligen inte råd att handla förens studiebidraget kommer, men la ändå vantarna på några leggings. Sen åkte Maria hem, jag släppte av Fanny och skulle åka hem. Gjorde jag det? Inte riktigt. 
 
Regnigt ute, jag har fortfarande köksfobi och... Har jag inte alltid undrat vad som händer om man bara inte svänger in till mig? Så jag åkte lite grann och kom ganska snabbt tillbaka till sandrasrondellen (rondellen närmast mig - eller platsen där jag gick vilse på finsittningen). Jag bestämde mig för att det inte var roligt nog och ägnade sedan en timme åt att åka vilse på landet. När jag väl var på väg hem hade jag snurrat runt kalmar i några varv och dessutom hamnat 8 km utanför kalmar i lindsdal. 
 
Jag vet inte... Jag bara insåg att jag inte hade sett landet på nästan en månad, och trots att jag är allmänt entusiastisk till att bo i en stad (jag kan cykla ned för att köpa kläder?! OMG!) visade det sig att jag saknar det lite. Derp. 
 
Bilder för att avrunda den plötsliga filosofin? Sure ;)

Borgholmsruinerna :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

dags att ta den där bilen till växjö snart kanske?! ;)

Svar: JA! Jag saknar dig och vill träffa dig (och vill ha mycket mindre plugg så att jag typ... kan bo hos dig föralltid eller nått x))
Kexii

2013-10-21 @ 00:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0