Vad i hela helvete...? (så mycket skumt)

Så, jag var på köksmötet. Det var trevligt. Nu är jag i alla fall en stolt ägare av ett frysfack. Varför hade jag inget frysfack förut frågar ni? Jo, tjejen som bodde här innan hade inte rensat ut sitt, och eftersom ingen riktigt vet vem som har vilket frysfack ville jag ju inte direkt börja slänga ut random personers mat. Men nu hittade jag det, och de andra sa att jag skulle slänga det jag inte ville ha, och behålla det jag ville. Öhm... I frysfacket fanns is. Alltså, inte i ispåsar eller något sånt, hon hade bara fryst en 2 liters pepsiflaska full med vatten. Varför? Tja, vad vet jag, hon kanske hade fryst in en demon där eller nått.
 
Jag vet inte om jag har skrivit detta tidigare, men jag bor föresten på "gamla psyket". Jag bor i ett före detta psykhem. Passande...? x) Veteranerna (dvs alla som bott här länge, dvs alla utom jag och en tjej till) informerade oss om att spöken egentligen bara var en oro på övervåningen och vindarna. Hehe, awesome... 
 
Men detta är varken det skummaste eller mest skrämmande. I vår byggnad finns dörrar som låser sig själva vid slutet av varje korridor mot hallen. För att inte knarkarna (!) ska ta sig in och ta våran mat. Det är tydligen rätt vanligt, eftersom vår dörr är skruttig, men kalmarhem får inte byta eftersom den är K märkt eller något. Men det är lugnt, knarkarna bor oftast bara här på sommrarna (JAMEN DÅSÅ) då det inte är så många som är här. Tidigare huserade de i källaren (som tydligen blivit grymt sunkig efter det) men numera brukar de bara sova i förråden, och stjäla saker därifrån om man inte låser. 
 
VAD ÄR DET FÖR HELVETESHUS JAG BOR I?! xD
 
Nejmen, ärligt, mina köksvänner (as they shall henceforth be known) verkar alla väldigt trevliga och i oktober ska vi ha korridorsfest, där man ska inreda sitt rum i ett tema och sedan leka värd i en kvart, bjuda på dricka och allt. Ifall någon har ett bra tema som jag kan inreda i så uppskattas tips enormt, och vi kan säkert komma på en passande belöning för en sådan tjänst >:)) (that's right, I went with peddosmile xD)

Kommentarer
Postat av: Frida Elisabeth

HARRY POTTER TEMA!! och jag är kär i ditt hus

Svar: Haha, Frida <3 Jag saknar dig, när du är hemma från london får du komma ned så går vi på spökjakt ;)
Kexii

2013-09-09 @ 09:53:56
URL: http://fridang.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha alltså vet inte om jag vågar hälsa på dig längre xD uhu. Och jag kommer på den där.festen lätt!! Om jag får xD

2013-09-10 @ 01:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0