The thing to do

Är klart att kolla på the mentalist ikväll. Dubbla avsnitt! 8)

Det blev inte perfekt,

Men det är just bara tillfälligt. Där är den. Verkligheten, på riktigt. Så liten. Den måste fan bli större än såhär. ikväll blir perfekt.

Jag kom på att ni nog blir galet uttråkade av mina nonsens - inlägg, så jag kom på att man kunde blanda dem :D Visst är jag ultracleaver? ;) Jag borde btw kolla vad jag fick på historian, men jag pallar inte just nu ;) Åh, min arm är så vacker just nu, jag har hemmagjorda handskar xD Funderar på att ta dem till skolan nån dag. Och på tal om armar så visade Emanuel mig ett üübersnyggt armband som jag bara måste ha. Imorrn är det nog franska föresten. Åh, gr8...
Och jag är inte emo,

Men låten är bra, så lyssna <3

Are you there?
Are you watching me?
As I lie here on this floor
They say you feel what I do
They say you're here every moment
Will you stay?
Stay 'till the darkness leaves
Stay here with me
I know you're busy, I know I'm just one
But you might be the only one who sees me
The only one to save me


Röd som blod

Jag mår så bra just nu. Just precis nu tror jag att jag klarar vad ni än vill ha mig till. Jag har hittat mitt utlopp. Jag är så lycklig att jag kan gråta. Ni skulle aldrig förstå. Men just nu behöver ni inte göra det heller <3


Jag finns <3

Hej där. Idag har varit galet galen. Typ. Imorrn kanske jag får sällskap i min förvirring. Underbart <3 Och jag känner att just nu så fattar ingen någonsin vad jag skriver, men det är okej. Nästa år. DÅ JÄVLAR, fan vad jag ska kämpa och lyckas i hela mitt liv. Så det får vara lite galet just nu.


Jag borde göra något åt det här...

Och med det här menar jag matteläxan. Men det är för sent, känner jag... Jag fattar säkert grejen imorrn i alla fall. Imorrn blir en bra dag, har jag bestämt. Historia, sam kunskap, historia, lunch, matte. sällskap. Ja!

Men nu ska jag nog sova, tror jag. Gud vad carebox jag är nu för tiden... :(

Godmorgon!

Och hur najs är det på en skala att sova i tio timmar? Väldigt najs, ska jag säga dig.

Just nu sitter jag och stalkar random klasskamraters spotify, min nya hobby det där. Idag borde jag städa, men det tror jag inte att jag gör. Sen ska jag liksom övningsköra, tycker jag. För jag var så jävla king på det förra gången 8)


Förvirrad

Gud var jag älskar skins. Men Freddie dog, det är dåligt. Så jag kan inte fokusera längre. Freddies avsnitt var de bästa. De fick mig att förstå att jag inte förstår saker. Kärleken övervinner allt, isn't that so? Men vi är alla förrädare till sist.För snygg för att dö. Ens i en tv serie.

Grönan AB :D

Igår var jag på grönan med min älskade lilla fegis. Vi var fega tillsammans, alltså. Åkte kvasten. Fick dödsångest xD Sen åkte vi alla de vanliga grejorna, typ pop expressen och lustiga huset och flygande mattan och det. Sen vare Veronica Maggio, inte väntat av mig, men kul :) Sen tävlade vi på chokladhjul, och jag köpte värdens dyraste godis, bara för att killarna var så charmiga. Sen gick vi till barndelen och åkte lilla frittfall, aka dagens wtf?! moment när man satt där uppe och den typ skumpade ner? Och så körde vi tekopparna och världens tråkigaste tåg. <3

Godmorgon. Eller, nej, vänta?

Fuck. Den där perioden igen. Jag orkar inte. Så här hemskt har det inte varit sen nian. Ta mig här ifrån, snälla? Och jag klarar inte att ni bara tycker att jag är deprimerad hela tiden.

Tack för att jag har något att se fram emot idag.

Och jag hatar inte er. Jag hatar mig själv. Jag älskar er, glöm aldrig det <3


Saken är den att jag inte vet vad saken är

Imorrn ska jag träffa Milia. Tack gode gud <3 Det var aldeless för länge sen :'( Annars skulle jag nog inte komma upp ur sängen imorgon heller. Jag är så apatisk. Allt jag vill göra är att ligga här och titta på skins. Andra människors problem <3

 

Btw, Frida, jag hoppas att du inte blev allt för sur för min... lediga dag? <3


Sängen är min vän

Har just sovit i tre kvart. Jag var inte trött, men det var underbart. TRASEL våldgästar min säng också, gulliga varelse. Det ligger hm broshyrer över hela mitt rum och jag funderar över när jag ska starta mitt liv egentligen. Jag borde föresten byta design snart, känner jag. Jipi.

Emosmink är kul att göra :D


Så kan det gå ;) xD

Jag är hemma. I min säng. Tack gud.

Jag skulle kunna låtsas att jag hade roligt på nollningsfesten, men återigen var det roligaste Ketos. Underbara människor xD <3

Idag tänkte jag bara ligga här och slappa och ha det underbart careless. Tack för igårkväll <3

Fan, vad jag är hungrig :O

Få se... Kylen... Ost. och leverpastej. Nej tack. Skafferiet? Hårt bröd. Kan vi äta hos dig Frida?

Jatack

Godmorgon!

Jag ska snart slänga in kläderna i torktumlaren. Det blir nog najs. Sen ska jag klä på mig och försöka få håret att torka. Och kanske lite matte efter det alltså :( Men det går nog bra :)

Låt mig få stanna här för evigt

Sängen. Mmm. Sängen. Jag vill att jag ska vilja att det ska vara imorrn. Men sängen. Jaa. Sängen. Borde gå upp och duscha och ta av sminket. Nämnde jag min säng? Underbart obäddad, utan krav. Där får man må hur man vill.

Francais

Il se sent comme je vais avoir l'angoisse premières de demain. Salut, je suis intelligent d'acheter un billet de toute façon. Mais je dois être avec, parce que sinon je vous l'angoisse dans tous les cas. Sup me saoule, afin que je puisse survivre?

Vous ne devriez pas avoir à faire des choses, vous devriez avoir du plaisir quand même. pourquoi je ne peux pas être bon sans alcool?

gaaaha

jag är så jävla trött just nu, men måste hålla mig vaken för tvätten. Vänta, varför stressar jag? JAG SKA INTE TILL SKOLAN HALV SEX IMORRN JUE! Win! Hmm, sova alltså? Eller duscha? Vara i skolan ett = ¨åka kvart över tolv = duscha vid åtta? nio, tio, elva, tolv. Borde hinna torka. Men plattas? I skolan kanske? Eller bara duscha nu? nej, imorrn, fräschare. Faktiskt. Naaajs. Sova inatt då eller?

Förlåt

För att jag alltid vill så mycket mer och aldrig nöjer mig med det underbara jag har.

I övrigt har jag just kollat på "after. Life" jätteskum skräckfilm/ jagvetintevad. Det var en icke - läskig skräckfilm, som ändå var ganska bra och jättejättejätte - psykisk! No ghosts though :(

Där fanns bra musik som den här:

Exit music - Radiohead <3


Bloggsugen?

Sitter här och har inte bättre liv än att läsa inlägg från i December. Random. Jah. Jag saknar, fast vet ej varför. Jag var mer random nu? Nu är jag bara trist brud. Eller okej, jag är fortfarande ett ufo, men jajajjaja.

Klockan är halv åtta, för er som ville veta. Jag gjorde nästan matteläxan, men sen kom jag på att jag skulle ligga och stirra i taket istället, FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA CLEAVER! Nej, nu ska jag kolla upp random sjukdomar på wiki ;)

Jag är cool.


Den här är för dig Amanda (...?)


Här sitter jag

Och nördar hanson <3 Om ni vill göra mig glad ska ni lyssna på dem. Mitt barndomsband, min första skiva, min första förälskelse <3

 

 

Från vänster: Isaac Hanson, Taylor Hanson, Zachary Hanson

Jag skulle gifta mig med alla tre, men mest med Zach, för han var yngst. 12. Jag var 4. Hopplös romantiker redan då xD

 

 


konstigt...

Här sitter jag och kollar på corpse bride - inte det konstiga. Det konstiga kan man nog säga är att denna låt har hamnat på min spotify lista. Hmm.Off to övningskörning?

Nu ska jag snart iväg. Har legat i 2,5 timme och kollat på hp och de vises sten. Hmmm, mindes inte att den var så lång. Tusan. Jag tror att jag bara hinner med en till idag :(

I övrigt måste jag säga att det var en hel del grejer i filmen som inte kom överens med mig. Bla insåg jag just att min kära harry dödar sin första trollkarl vid elva års ålder... Och han är på den goda sidan. Alltså, va? Bra förebild för barnen det där. Dessutom ser hans pappa inte ut sådär. Han ser ut som en revisor. Grrr. Okej, nu ska jag sluta mesa mig så att jag inte blir slängd genom bussfönstret av Frida imorrn. Bye for now ;)

I säng med Harry

Ignorera min perversa värld.
Igår var det filmkväll med tjejerna = <3 och nu ska jag ha en ensam film dag i min säng med 6 harry potter filmer. (håll tyst, Frida!) Och sen ska jag kanske övningsköra lite också. Igår gick åt helvete. Jag kunde inte starta :(

Hanson - nu och för alltid <3

Loving you
Like I never have before
I'm needing you
Just to open up the door

If beggin you
Might somehow turn the tides
Then tell me to
I've gotta get this off my mind

I never thought I'd be speakin these words
Never thought I'd need to say
Another day alone is more than I can take

Won't you save me?
'cause saving's what I need
I just wanna be by your side

Won't you save me
I don't wanna be
Just driftin through the sea of life

Won't you listen please?
Baby don't walk out that door
I'm on my knees
You're all I'm living for

I never thought I'd be speakin these words
Heaven thought I'd find a way
Another day alone is more than I can take

Won't you save me?
'cause saving's what I need
I just wanna be by your side

Won't you save me
I don't wanna be
Just driftin through the sea of life

Suddenly the sky is fallin
Could it be too late for me?
If I never said I'm sorry
Then I'm wrong yes I'm wrong
Then I hear my spirit callin
Wonderin' if she's longin' for me
And then I know that I can't live without her

Won't you save me?

'cause saving's what I need
I just wanna be by your side
Won't you save me
'cause I don't wanna be
Just drifting through the sea of life


Won't you save me?

Won't you save me?
Won't you save me?
varför kan jag aldrig komma på nått bra att skriva?

Jag förtjänar inte en blogg, det är bara att erkänna xD Alla bara: caaaaareeeebox. heheh.

Men i alla fall. Igår fyllde farmor år, så vi var på nån jävla kulle utanför viking line båtarna och åt revbensspjäll som smakade hundmat, men jag var för artig för att säga nått. Sen översaltade jag mina pommes frites. sadface.
Sen åkte vi tillbaka till farmors lägenhet och åt tårta och bullar och hade stela samtal om saker som 0 männiksor i huset var intresserade av. Sen åkte vi hem.

Sysslingarna. Min riktiga släkt. Jag saknar er <3


Ja, JUST DET! :D

Frida klagar på att jag skriver för lite. Så här är jag igen ;) jag ska ju till Farmor ikväll så då kan jag inte heller slriva :( Men nu kan inte de andra skriva, för de har prov HAHAHHAHAHAHAHHA! säger jag bara. Jag är fardig. Provet sög. Det gör svenska också. Och de här tangenterna är jättejättesvåra att skriva med. Såå... här sitter jag med hjärtrud. Hon hatar nog oss lite gran, för hon gav mig the killer eye och sitter så långt hon kan ifrån mig x'D Hejjagbryrmignada. oookej, nu börjar jag få tråkigt här. äh, hej då xD

haha, jag ska nog vara ärlig en annan dag. Eller typ aldrig.

ÄR det inte lite för tidigt för den tiden i klassen nu? Och det spelar ingen roll att ni inte förstår vad jag menar för det är så jag menar det. Makes sence to me.


att bry sig

hela mitt rum är fullt av kläder - carebox, eller vad säger ni?

jag måste nog bli bättre på det här? xD

Från bussen

Hej jag bra, för jag försover mig andra dagen? XD vaknade halv sju, en timme efter utsatt vid och göres att det inte är ett bra tecken att pappa (som inte borde vara vaken än) står och skriker på mig. Så gissa vem som åt frukost i bilen idag då? ;-)

la la la la LALLALALLALLALALALALLAEh, ja. Så är det. Nej, det blev inga nya bilder idag heller. Och på bilden ser jag ut som ett drygfan med Viktors ögon. Hata mig inte?

I alla fall var vi så jävla bra som vanligt idag och så är det. Inga överraskningar. Och jag skrämde nog Josefine. Eller, ifall vi var varandra (eh?) så skulle jag blivit skrämd. Översociala - . Det är ju nya nollor liksom? Amandus gillar dem. Lite mer hans åldersgrupp kanske? xD

Imorrn har vi musik. AAAAAH! men jag har Hanna nu, den lilla älskvärda saken. det är du och jag mot världen, right?

Jag borde sova nu. Sovelisovelisova. God natt.

HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ!

Nu är jag hemma igen. Och nej - bilderna kommer inte upp idag :( Ni får nöja er med bilden ovan ;)

I alla fall - Kroatien ägde och imorrn är det skola. Jag har inte riktigt fattat det, så jag glömmer hela tiden bort väsentliga (?) delar av min "fix - ritual" - typ tvätta till exempel. Och jag har fortfarande inte bestämt kläder till imorrn - tragedi! Men jag vet på ett ungefär... Bara det inte blir svinvarmt (vilket det kommer att bli bara för att jag sa sådär - fuck)

På något underligt sätt känner jag mig nervös, ganska onödigt faktiskt. Allting lutar mot att tvåan blir bättre än ettan och ettan var ju awesome, som sagt. Men, men. Jag lär ju sitta och skutta imorrn. Borde få tag på frida också. Frida, är du där ute? Vill du ha skjuts imorrn? jag skriver väll på facebook då. Ja, så blir det.

bye ;)

Nu drar jag på riktigt, hej då :D

Hej min lilla värld.


Snart är det jag som drar till Kroatien, där vi bla ska titta på  vattenfall och fira mammas & pappas 20 bröllopsdag, grattis eller nått :D

SÅåå, jag borde som vanligt egentligen packa eller nått. I alla fall komma på vad jag ska ha på mig på planet. Nått varmt, jag fryser alltid ihjäl på plan. Jag vet vad jag vill ha, men mamma skulle mörda mig. Högklackat, lix. Så nej :(

I övrigt har jag beställt mina hp filmer nu, så det är nice. Kommer om ca 2 veckor. Sen ska jag inte sitta och nörda dem, nej nej.

Till sist ska jag meddela att jag inte tänker vara ledsen för att Jennifer har ungefär 40 mer läsare än jag på sin nya blogg. För nästa år, vet ni, då blire grejer det.

hejjagärnörd?

Här sitter jag och har typ motsatsen till resfeber... Sitter och gör en spellista med 05-06 låtar, det är nice. Men jag borde försöka hålla lite mer koll på min packning kanske (A)

Jag vet

Men jag tänkte ignorera det tills vidare, så blir det sådär bra kanske? Åh, varför är jag så svår att fatta?

mr brightside - the killers


Så det är nice?


Hej där min underbara lilla blogg :D Idag är en till sån där trevlig dag då man får träffa en massa saknade typer och roa sig i cafélivet. lauras i mitt <3 för alltid xD
Nejmen, vart skulle man annars sitta med puppyeyedog och anhang och jobba igenom jobbiga saker, sjunga med i "hur ska det gå" och bara inte plugga till europakunskapen, för glass känns bättre? Nej, just det, lauras is the place to be. Hörde jag hörnsoffa någon?

Ganska skumt att man kan komma att sakna en plats lika mycket som människor... Men så är det. Jag och Laura lix xD

Hörde jag bloggryck?


Inte riktigt okej att jag bloggar såhär mycket utan anledning. Inte riktigt okej... Men i alla fall. Just nu sitter jag och väntar på att dreamland ska ladda klart. En väldigt stark film som rekomenderas :D tyvärr var jag ju allmänt dum i huvvet nyss "men hej, jag kanske skulle förstå den ännu bättre om jag har subtitels? jag stänger av nedladdningen och kollar om det finns :D" Guess what? det fanns inte

Gosh, I'm an idiot -.-

Min lilla HP störning... (A)


Jag har bestämt mig. Nu är det dags. Jag kan inte leva såhär längre. Det är en skam.

Jag pratar förståss om att jag, chockerande nog, bara är ägare till 4 av 6 harry potter filmer :O Jag förtjänar inte att kalla mig ett äkta fan (jag tror inte Frida håller med...? xD) SÅ NU SKA DET SPENDERAS! HP 2 & 6 beställs imorrn eller senast på lördag :D

Sen kommer vi till min ganska udda störning... I och med detta satt jag och kollade på lite intervjuer med bla Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint. Och, gosh vad jag har svårt att se skillnad på deras karaktärer och dem. Jag blir typ förvirrad eller nått. Fail xD


Hur ofta händer det er...

Att ni bestämmer er för att gilla en låt även om ni inte gör det? För det händer mig just nu. Det är därför jag nördar dålig musik. Fail.

Tvättardags...

Just nu tvättar vi till Kroatien. Det blir mycket tvätt det. Och sen ska man ju kanske packa oxå :D Kollade btw just färdigt på the notebook. Den var bra. Så det så. Och nu ska jag... Ni vet... leva... Eller nått xD

Nejmen, varför kan jag aldrig komma på smarta saker här då? xD

Så var det morgon. Igen. Jag känner att det blir många sånnahära inlägg xD MEN DET ÄR VÄLL LUGNT KANSKE?? eller inte O.o Jag har typ allmäna ryck och bara "ja, skola, det är kul..." Nej det är det inte? Fail. Eeh, ni kan få en bild oxå, vassego :)

jag är cool...


Nejmen, varför kan jag aldrig komma på smarta saker här då? xD

Så var det morgon. Igen. Jag känner att det blir många sånnahära inlägg xD MEN DET ÄR VÄLL LUGNT KANSKE?? eller inte O.o Jag har typ allmäna ryck och bara "ja, skola, det är kul..." Nej det är det inte? Fail. Eeh, ni kan få en bild oxå, vassego :)

jag är cool...


omg 22 22! :D

Här sitter vi i datarummet och är lite olagliga a la ronja (A) nu blev hon 22 23 :( I alla fall så är väll det trevligt? Idag har jag shoppat :D en koft... sak, ny svart skjorta och allmänt fail linne, men det är lugnt xD Såå, natti natti ^^.

Tjena ;DMorr'n, igår ägde och så :) Sitter nu i emilias kök och... bloggar. Hej internetberoende liksom (A) Idag ska jag med fanny till e tuna, om mamma bara kommer snart :P Och då ska jag köpa... paradamdamdamdam: Min peeling!!! JAAA, eller nått :S Och så ska vi kanske se på bio (Y)


lite special ;)

Hej, här ligger jag med Emilia i hennes säng och det är inte alls dirty, nejnej... I alla fall så lägger jag hela tyngden på en arm så jag har typ ingen känsel där x) Hörde jag ost och kex? JA! Så jävla random...
Här äger vi en liten cam, så nu ska vi se :O


...

Alltså, jag har typ seriösa problem. Varför kan jag inte släppa det här?

How much is real? That is the question.

nvpiaengpnaep

Jag börjar få brist på rubriker här, känner jag. Too, yoouuuuu, yoouuuuu <3 på tenplayt va? Lite random sådär. Laddar bilder just nu. LADDA; LADDA; LADDA... Jag ska träffa fåret idag :D även kallad bä. Eller inte. MEn så borde det vara. Bä. Nu ska jag åka busselibuss om tjugofem minuter. Stress. Jag har inte min sovsäck än. Stress. Men jag måste ju ladda bilderna? Och de från torö, men nej? Ja, i alla fall så det är random och så. Randalf hälsar.

Tjena! <3


Morrn alla :D Idag ska jag till Jojo in tha town of strägnäs, kolla skräck och ha det mysigt <3

Men först: frukost! Kall pizza från igår (hemmagjord), så det är gr8! Ska kanske ladda in lite bilder på datan sen... Tänkte föresten försöka skaffa en bra webcam, så man kan få lite bilder på den här gången... Låter det gr8? Jag ska bara pyssla lite med min ekonomi, kostar nämligen 700 spänn :( Men, men...

insåg just

att ett par (som inte ens var ett par då) från min parallelklass har förlovat sig. Det var ju jävligt random. Men grattis i guess :S

rawr!

Från det osociala livet landar jag hemma bland folk igen, gr8! <3

Såå, malmamarken har varit, och nu har jag en ny förälskelse, kallad tenplayt, som spelas från myspace 24/7, eftersom de inte finns på spotify :'( varför köpte jag inte bara skivan och la in där?! Då hade ni också fått höra <3 Jag ska ta reda på var dem bor och stalka sönder (6) Nejmen, nog om det...

Just nu sitter jag och laddar ned lite serier (:O) som jag uppenbarligen kan numera O.o xD Men det är nice.

RSS 2.0