Det finns människor i den här världen...

Som man tror är helt normala. Som kan verka (förhållandevis) ganska söta. Som man inte ens tror att de är seriösa. Och sen visar det sig att de är allmäna kukhuvuden som man borde kastrera och skicka in i en bur med ilskna undulater - ja, undulater. Det är så sorgligt? För deras liv är sorgligt, de är beroende av att trycka ned oss för att må bra! Och varför ska man bry sig om dem då? De ska dö.Ett ord, och jag lovar att han kommer att önska att han aldrig varit född <33

ÅÅÅÅH

Så var allt jobbigt över :DD Nu är det bara en allmän konfrontation då kavajerna hatar oss ännu mer och JORDENS UNDERBARASTE NATT MED JORDENS UNDERBARASTE MÄNNISKOR kvar :DD

Det där lät lite fel huh? NU ska jag gå och spy på alla 11 flugor som finns i mitt rum :(

Ingen bra morgon... :/

Nej. inte alls faktiskt. Försökte fixa nagellack, men det verkar som att viva la diva var ungefär jordens största felköp. MÅlade på ungefär 8 lager, och resultatet blev att jag bara behövde röra det för att det skulle kladda sig... Sen så var det mina kläder. De var nytvättade och fläckiga?! Så nu är de i tvättmaskinen. Sen skulle jag ta på mig lösögonfransarna. Det gick inget vidare. Jag får fixa mig efter skolan helt enkelt. Och till sist har föresten mitt internet vägrat att funka hela morgonen. Bara jag som tycker att vi borde få ledigt idag för att fixa med konserten?

Eeeeh. Ja. Så nu kommer jag väll glömma gitarren eller nått. Så mig på nått sätt, right? xD
Åh, polly vad gott :D

Idag har varit lite halv - sepe. Åt ingen lunch. Äter godis nu istället. Smart? inte ett dugg. Gott? Faktiskt ganska. Imorrn har vi uppspel. Jaaaah. Det är lugnt för min del alltså. Fast jag borde plugga euklidiska då. Äh, det går säkert bra ;DDu är SÅ JÄVLA SÖT <333333

Kan du snälla bara starta? starta? JAGBER DEJJ SNÄLLT NU!


Ehehe... Nu ni... Ännu en dag (A) Och, tja, nej. Ingen verkar riktigt upplagd :/ Åh. nu har vi engelska. Jag känner mig lite uppöagd för att inte plugga. hoppas hon går nånstans. Så att jag kan... Jag vet inte. varför har jag aldrig nått spännande att skriva här?


Bloggryck... xD

Jo, kom på att vi har PROV som jag skiter i... :/ Hur känns oddsen att lära sig en miljon satser utantill på en kväll? I'm gonna try anyway. Eller... det blir nog två, fast tisdag har vi ju konsert, såå, det blir nog lite sent (A) Ska försöka få my dear parents att skjutsa mig på tisdag oxå, så att jag kommer typ nån timme innan vi börjar, för jag vill köpa slips ;) dressman var stängt idag.

EEEEH... men i alla fall. Typ nånting? Jo! jag vill ha låtförslag till spotify?

ni är söta <3


Jag är NÖJD :O :D

Så, nu har jag suttit i ca (sammanlagt) en dag med bloggdesign... Jag är nöjd ;)

MEN jag är lite missnöjd med mitt uppladdande av bilder däremot... Måste bättra mig på det :/Dagen :)

Idag har jag och Emilia varit i e tuna ;=) (apsmiley, yuo know? xD)

Jag köpte lite random shit att ha till på tisdag (KONSERTDAG :OOOO) Typ ny hårspray och lösögonfransar xD... Jag är så o - orginell O.o I alla fall... Jag hade en sån där smart plan att fixa bloggen nu, men får se ;))

Här är låten just nu:capital m-e: tbs


ofewbogfeowgo

jag gillar inte övertexten. men det är lugnt

Idag sitter jag hemma hoss Emilia (Y) vi har spelat apspel. btd4. och ätit bananer. Mycket skojsigt. Imorrn blire e tuna ;DDDDDD Ny slips? Lösögonfransar? Hårspray? mycket ska inhandlas till KONSERTEN PÅ TISDAG (zomfg) Och så... Ja :D

Hejdå xD


haha xD

Sämsta låten for all eternety är lätt denna xD


Carebox

Jag är en carebox just nu. Och så :)

Idag har varit allmänt dampig, jag har absolut inte gjort nånting. Seriöst: failmatteprov, kollat på film, legat på ett bord ätit pizza, önskat mig från euklidiskan... Kommit hem, insett att jag saknar allt vad intressant liv heter. Göra ny bloggdesign nu kanske?

Imorrn tänkte jag vara så rolig att jag kanske träffar nån människa eller så... Får se hur det blir med det ;) Men nu ska jag... Typ dö eller nått. Ha det gött ;)


emotime.

jag vet. jag vet. Jag vet att jag är självisk och att ni har egna problem och att jag är hur jobbig som helst. Jag vet, jag vill visst inte bli glad, jag hjälper inte till och nej. Bara nej. Jag vet att jag är elak och hemsk och inte alls förtjänar att läggas ned tid på. Att det är svårt att orka.

Jag vet och jag är ledsen. Men jag sitter här i min fuckin bubbla och kan inte ta mig ut. Ja är helt jävla fast i alla jobbiga tankar som bara far runt och det är säkert inte värt att lägga ned tid och kraft på. Det finns bättre persoer fö det just nu. Mitt liv är för jobbigt att ta itu med.

Snart ska jag på företagsekonomi. Jag undrar hur det ska gå. Herregud, what a mess.
I alla fall, det är lite jobbigt nu men jag kommer säkert att ta mi igenom det igen. Det är bara så jobbigt att stå på den andra sidan. fast jag borde väll vara van nu.


Blah, blah, blah...

Hela mitt liv är typ det. Blah, blah, blah. Varför har vi kommit in i de allmäna deprissionsmånaderna igen? Är det inte på våren man ska vara typ glad? Men nehej, här kommer jag dragandes med grejer. Heavy stuff. Och jag älskar hur min psykolog gillade att låta som min farmor. Tydligen kan jag ingenting om mat. Jamen great.

Och hur bra känns det på en skala med pluggandet?
Ikväll - 1 timme grafer
Imorrn: förhoppningvis 1 timme grafer på hålet, X timmar grafer, svåra kvadratkompletteringar och kaströrelser på kvällen med de bästa <3
Torsdag: tvinga frida att lyssna på matte, 1 timme (typ kvardratkompletteringar) 2 timmar kaströrelser
Fredag morgon: Skjuta upp sömnproblem och läsa igenom allt på en skakig buss.
Lördag: SKRIVA THE FUCKING SKAPA - UTVÄRDERING NÅN GÅNG, euklidisk
Söndag: Euklidisk, svenska
Måndag: Euklidisk, svenska
Tisdag: EUKLIDISK
Onsdag: inte sova. PLUGGA.

Jomen det ser ju underbart bra ut. Nästa stressfria dag: Torsdag. Nästa vecka :/


Hej min värld! ;D

Jag har som vänligt ingenting att säga. Vi sitter i ekonomicum och väntar på att luncha med allas våra kära naturare. VI HAR INGEN FEK IDAG! Är det inte ironisk? Jo, det är det. Men i alla fall. MORE TIME FOR STUDYING. eller inte. Men det betyder att man kanske har lite tid till lunch och allmänt flumm också? jag borde inte. MEN JAG VILL, SÅ DET SÅ. Det här hamnar i "random" facket. Facket... Det låter typ som fuck it. Hihi. Hihi. Nej, jag borde inte få ha såhär tråkigt. Och jag borde VERKLIGEN lära mig att använda enter. Det här blir ju som Jojos inlägg. Och det blir för mycket med två sånna, man blir bara ledsen då. Typ: "NOOOOOOOOOOO; JAG ORKAR INTE LÄSA" framför allt som det inte ens är kul. Jag vill verkligen ha mina kompisar nu :( Så att nån kan fatta saker åt mig, för andragradsekvationer är svåra, jag borde göra HELA PAPPRET om jag någonsin ska kunna ha en chans att fatta nånting. Och det är lite sorgligt. ja, det är det. Imorrn ska jag in på psykakuten, för då lämnas min skapabok in...

Nejmen... HEJ :D

Jag hade visst en blogg också, var det inte så...? Jo, det var det visst...

Idag ska johanna göra andragradsekvationer. (what? JA, JUST DET) Och varenda gång jag ska göra ett tal så får jag fel, så jag behöver mina smarta kompisar?
Skolan har föresten varit helt uppfuckad. Japp. Fick den roligaste läxan någonsin i franska: ta reda på en fransk skulptörska med hjälp av ett foto av en skulptur som hon vägrar säga vad den heter xD... Jomen tjena att jag ska göra den liksom. Imorrn blire plugglunch. Det e gött. Kanske G i matte B i alla fall? :D

Dagens citat: "I think im a sofa." "I know how you feel" "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH"

MENNNNN i alla fall. Bilder? Funkar det kanske?

 
Bara för att snö faktiskt kan vara mysigt - IBLAND!ANTM...

Jaaah. Just nu sitter jag och kollar på americas next top model, sjunde säsongen... Vilket är ganska fail, eftersom jag typ vet vem som vann den omgången och allting... Men i alla falll... Jag vill typ vara AJ okej?

'


Jag måste verkligen sluta göra såhär...

Över huvud taget faktiskt... Fast mest menar jag ändå att blogga när jag egentligen borde sova, men okej... Helgen (som föresten inte är slut än, därför låtsats vi att jag skrev fredagen..) var en förtippad succé. Älskliga varelser, morötter, riktigt töntiga glasögon, skumma filmer, misstolkningar... Behöver jag säga mer? inte direkt va? xDTack för att ni är sådär bäst som bara ni kan vara <33


MMhmm... RAWR!

Jaaa, klockan är... 06.14 på morgonen... Känns väll bra? Vet ej. Liiiiiiiiiiiiiiite trött alltså. Glömde ställa klockan, men pappa väckte mig, vilket bara var wierd eftersom dom ska gå upp nu (?)

Idag har jag dåligt samvete för matten, som jag VERKLIGEN TÄNKTE GÖRA, men det bara blev inte så :( Jag är väll den enda i hela världen som inte gjort dem. Eller i alla fall i vår klass. Fast jag vet inte.

SEEEEEEN har jag nationella muntliga med ELINOR :o Och därför kan jag skylla mitt shitty resultat på läxförhöret att jag övade för nationella :D *cleverass* Jag är inte så lycklig för den här dan, men den får i alla fall ett bra avslut med två av mina underbaraKissie...

Haha, I'm such a no - lifer... Sitter inne på Kissies blogg (ja, Johanna, du kan känna dig träffad xD) Och Oh my gosh vilken liten fjortis hon är... Men är det konstigt att hon har så många haters?!

"jaa, jag är ju såååå rik, så jag har ju råd" ;) "Asså, jag fattar inte varför alla killar stirrar, men det är säääkert för att jag är sååå snygg och blond" (eller så är det för att du ser ut som ett freak?)

Anyways... Imorrn ska jag hem till Frida... Eller ska jag det?? Jag tror på ödet som grekerna eller nått. Natti natti ;)


Äh!

Jag tänker att jag vill få upp lite mer bilder på bloggen, men det går alltid åt helvete, för det tar så himla lång tid att ladda upp dem, ag fattar inte. Varför kan man inte bara ladda upp flera samtidigt?! I alla fall... Men, så, nej. Lite bilder blir det nu då :/Fina människo det <3


AMAJGAD!!!!!!!!! :DDDD

Åh, jag älskar min morbror! Bengt gröna. Splitternya. Kommer ut i affärerna till sommaren. Mina <3


jjaaa...?

Hej där allihopa här har ni mig, denna knas är tillbaks opererad till tjej, nej jag bara skämta ja e precis som förr, lika fläng lika däng smäller skallen i en dörr

för att jag kände det passade bra med en Markoolio låt där?

Just nu håller mina föräldrar på att hälla upp chips. Jag kan höra påsen. Mums. Men inte förens gästerna kommer, bokstavligt talat.
Idag har jag varit konstig som vanligt. Började sy om ett par jeans till en väska, resultatet är... Sådär. Men jag är ju inte färdig än, så vi får se hur det blir... Måste komma på nån bra lösning för att stänga den. Dessutom har jag klippt sönder mina gamla converse för att få tag i märket... Gud, jag kände mig som en våldtäcksman eller nått :O
Sen var jag i Malmköping och köpte garn... Inte det där stora som jag hittade på gammeldags, det får jag nog vönte med till... Ja, just det: Gammeldags *gammelmans skrockande*

Men nu kommer det gäster, dags att dra, Chiao! <3


It takes a fool to remain sane...

Alltså, jag fattar inte... Jag är död vid typ tio?! En annan kul sak är ju hur jag tydligen bara måste vänta med bloggandet till allra sist, så att jag inte orkar göra det ordentligt... Nej, inte bra alltså. Skulle kanske fixa nån ny design också, men jag orkar inte riktigt och jag är faktiskt nöjd med snoret fjärilarna i min näsa. Så det så.
Jag vill åka till garnhandeln i m - köping, jag funderar på att följa med mamma och pappa till hästarna typ imorrn och tvinga dem att stanna till där? Måste kolla ifall det var där som de sålde mohär (eller nått) i JÄTTEJÄTTESTORA nystab, så ska jag köpa på mig lite och börja min "verksamhet" - eller nått xD

Oj, vad mycket text... SÅ en liten bild kanske...? I KNOW you want it xD

Love you, girlies <3 ;D

 


It's a love/ hate relationship

Hej, jag är ledsen för mitt kinda pissy bloggande på sista tiden, känns som min blogg bara är JÄTTEJÄTTETRÅKIG... Några idéer? snälla?

I alla fall kan jag ju berätta att jag tänkte gå och lägga mig tidigt idag, men misslyckades då jag skulle kolla lite på mina bilder och fick ett instinktivt BEHOV av att måla naglarna... Först var tanken grå med blå blommor - nox. grå med blått kladd kallas det annars... Sedan grå med blå hjärtan, och vissa blev riktigt fina <3 men andra såg ut som grå med blå klumpar, så I decided "fuck it" och målade allt blått istället... Dessvärre har jag små trådar i lacket av fetvadden (till acetonet)... Ja, ni... Jag har VERKLIGEN inget kul att säga... SÅ DET SÅ!Men se här är ju jag ;)

Cute whitout the E...

Hej hela världen! Jag har precis kollat på Grace ;DD Den var... bra... Dramatisk, as always. Btw, det är bara att stopa inlägget i careboxen för senare användning eller nått. Åh, det skulle vara såå skönt att sova, men jag vet inte vad jag ska ha på mig imorrn... Mission of the weekend är i alla fall att mobba min farmor, as most of you know. Det är inte lika illa som det låter, innebär bara att jag sminkar mig mer och har MYCKET FLUFFIGT hår :DD Och påstå lite random saker som att jag inte bryr mig om ifall jorden går under ('cauze i don't) och sen sitta och tala om det i en evighet med henne... xD

En annan kul grej är att hon tycker att all musik utom visor suger... Det tycker inte jag ;D


Vad som gör mig glad <3

Jag har börjat prata med Chiara igen!!! Gosh, I've missed that girl... And here you have her, my Italian friend from Oxford <333

Posandes in an atempt to look like an indian xD


THE Stageslide in my heart <3 xD

Det är halt hemma hos oss. Så halt att jag trillade. På knäna. Och gled. Ner för HELA BACKEN xD <3 Fett ägde (svenska? njet) Nu ska jag läsa ut min bok och äta cashewnötter och ha ont i tänderna. Mitt liv äger ;)

"Tell you're boyfriend, if he says he got beaf; that I'm a vegetarian and I ain't fuckin scared of him" AAAH <3


NI MÅSTE SE!

Okej, detta har jag tjatat om i nån evighet eller så, och det käns så meningslöst med igenkänningshumor utan igenkänning, so here you go: shanedawson med FLAWS!


Om berget inte kan komma till Muhammed...

Rubriken har en mening, bara så ni vet. Frida, du får nog googla det eller så xD Det är en judisk myt eller nått, tihi... I alla fall så suger det trådlösa, minst sagt. Därför sitter jag med data, laddare och hörlurar i... datarummet :/ Tjoho. I alla fall: dagens plan var väll att plugga förestagsekonomi, men jag tror inte att det är så svårt och jag är alldeless för o - pepp för att plugga. Och jag vet att det är urdumt, men jag tror ärligt inte att jag får IG i alla fall. Och. Jag. Har. Ingen. Motivation. Jag vet när det är värt att plugga, och nu skulle jag bara sitta i typ en evighet utan att få in nått alls. Så det så. Nu ska jag gå tillbaka till youtube


Jag vet vad jag borde, men jag vet inte vad jag vill...

Just nu roar jag mig med att gå med i random fb grupper, till Elins ära. De åkte hem för typ två timmar sen. OCH jag borde plugga nu, men jag känner mig ganska död, minst sagt. Företagsekonomi och EU kunskap. Men det borde ju gå bra, det är lix mina bra ämnen. +++ Jag TVINGAR mina föräldrar att skjutsa mig på tisag. Så det så :DD


Sverige har ingen smak...

Men det har jag. Här har vi lite bidrag som är SÅ SJUKT MYCKET BÄTTRE än Pernilla ngioaebgoewotbgeoaib Walhgren och... jag minns inte, människan som sjöng allmän balad och hade en sjukt tung klänning (?)

Och sist och bäst: xDI KNOW YOU'LL AGREE WITH ME XD

Dagens

moment: "VAD HETER HON??" *i Paolas öra* "... Johanna -.-" "KINNVALL"
"två tjejer ska av i bäckåsen!" "det är nästa hållplats..."


citat: "JAG SKA PUMPA DEN TILLS DEN SPRÄNGS" - Johanna, 16 år
"lev inte i komposten, Paola!" - Elin, 16 år

Vi leker med Tarotkort :D


Nununu

ärärär jag hemma från e tuna... Det blev ingen slips :(( De var fett dyra :O Kosta liksom 200 spänn... :/ Men jag köper från shock nästa månad tror jag ;)

Nästa trista uppgift var att garn - affären har stängt igen :( Suck... Men i alla fall. Jag har lite grejer att göra en blomma av, sen ett par nya strumpbyxor, för de svarta har fått en maska :O :( Och en liten blå rosett som var söt men onödig. Jag har kommit på att panduro är en mycket trevlig affär och att jag ska köpa lite tyg och remmar därifrån när jag har råd, så kan jag vara ÄNNU MER KREATIV ;DDD


Mahaha

Snart ska vi åka till e - tuna, vi kommer åka dit både idag och imorrn, för imorrn ska vi på Alice i underlandet <33 eh.. Så det var väl dagens news idag då... VI MÅSTE GÅ SNART, OMG!!! I alla fall... jag tror jag ska köpa en ny slips idag :DD såå... ha det gött eller nått xD


Jizz in my pants...

Hej :D nu är alla hos Ronja, typ... Men jag sitter hemma med Elin och Paola, så det är inte heller hemskt xD
Vi målar naglarna.. Eller... ja, inte jag då kanske xD Och nu har Elin fått ett meddelnade på fb... Jaa. jag hade visst inget att säga idag heller... fast jag fick VG i matte A, fett stolt :DDDDD


Oh, no :(

Jag fick min beställning från shock idag... Tydligen så har jag inte beställt nån tröja, fast jag kunde svära på att jag beställde en tröja... :( Dessutom så hade jag beställt två hängslen, vilket jag VERKLIGEN inte har gjort, men den står på orderbekräftelsen och allting :s I alla fall, så nån kanske vill köpa ett par hängslen av mig? typ 100 spänn? snälla?


Franska, eller nått -.-

Jag vet inte ens vad jag gör längre... Inte för att jag pluggat nått alls då, men okej...

Finir:
Je finis
Tu finis
Ils finit
Nous finissons
Vous finissez
Ils finissent

Vendre:
Je vends
Tu vends
Il vend
Nous vendons
Vous vendez
Ils vendent

comme: som
comme ca: sådär
on vacance: på semester
ils viennent au Suisse: de kommer från Scweiz
en: zzz jag borde sova nu, varför sover jag inte? :'O

Dagens: vet ni?

Jag sover inte, för det är så kul att göra rosetter. Och jag måste duscha O.o... Men det går fort (Y) Jag ska snart lägga alla tofsar i lådan, om man säger så. För då kan jag duscha och sen läsa om en läskig person som misshandlar sin enda son (hata sölve! jävla hamster!!) Hahahhahahah, ingen fattar det där x'D

I alla fall så ska jag ha kläder på mig imorrn, men jag får inte ha mitt röda läppstift för Frida :'( Men jag tror att jag ska smyga till mig det i alla fall och typ kladda på det i Artes eller nått. Jag tycker det är fint, även om Felix tycker det sticks (?!)... Gud, jag som skulle sovit för en timme sen >.< Sorgligt, sorligt. Men det blir väll elva igen. Klaga inte på mina ellinor - tider, måste ni gå upp halv sex kanske? Åh, jag skulle bara såå gärna vilja ha ett blått band :'< Nu ska jag duscha, have fun whitout me! ;)


BLUBBBIBLUBBB

Jag har slut på vitt lim, så jag fick ta det svarta, fast jag VERKLIGEN VET att jag inte alls är skillad nog för det xD Men jag ville så gärna ha lösögonfransar :< Idag kanske inte jag kan ta mig till skolan, för pappa har fastnat i en snödriva xD Fortsättning följer på detta allt annat än spännande drama...

Snart ska jag fortsätta sminka mig, tänkte bara ge limmet en chans att torka. Om jag inte kommer till skolan innan mamma har vaknat tänkte jag tvinga henne att handla på shock åt mig. Fast det kanske jag kan göra ändå... (6) (det där är djävul - face på msn, alltså INTE vad ni tänkte på. Ish >.<)


Gud vad jag älskar inga kommentarer (A)

Hej, här kommer dagens inlägg. Jag måste tyvärr meddela att jag sitter och försöker få ihop spellista på spotify (men jag tycker fortfarande det suger!) Sen SKA jag ladda ned secondhand serenade <333

MEN snart ska jag gå mina föräldrar på nerverna och vara kreativ och klippa sönder gamla kläder och så, så jag trivs ;)

Hmm... Mer inlägg kommer... när jag lever ett spännande liv eller nått xD


RSS 2.0