En plats i solen

NU sitter jag hemma i min (något obäddade) säng igen. Aningen brunröd (aj... :( )och flertalet smycken rikare (tack pappa <3)

En sabbkurs i vad jag har gjort är alltså: sovit på hård madrass, ätit baugette och croissent, gått till stranden, badat, solat, ätit lunch på samma ställe tre dagar i rad, ätit middag på tre resturanger allt som allt (vadå, de var ju bra?) spelat en massa air hockey (jag och pappa äger, vi fick till och med publik) gått hem och spelat yatzy. Sedan var det det där lilla missödet då jag skulle spola bort sand som slutade med att jag vrickade foten och haltade resten av resan :/ Men i övrigt så :D

Är det sent eller var det roligt??

Personal - Vem det vara?
X - Stina
Personal - Va?
X - Stina
Personal - Ehh kristina?
X - Nej... Stina
Personal - Jahaaa Kristina
X - Nej, STINA.
Personal - Va? Vad säger du?
X - Inte Kristina, bara Stina.
Personal - Barra-stina??
X - BARA  ------ STINA
Personal - Bara Stina? Nej det går inte.
X - ??!?

Vem har sagt att vintern bara är dålig?


Alla hjärtans dag

Har jag spenderat med att göra ett väldigt udda prov. Sedan åkte jag och mamma in till e tuna med den fåfänga förhoppningen att hitta kläder till resan. Gick åt helvete. Istället försedde jag mig med lite nya tights, ett par solglasögon från lindex och den sista boken i hungerspelen: revolt (numera delvis utläst -.-)

Har lite snabbt räknat ut

att det tar mig ca 20 minuter att läsa ett kapitel. Så jag tänkte lägga en timma inför vårt kursprov. Men det här går ju bra...?

jag fattar inte

hur jag har blivit så bra på att ignorera all skola. Jag förstår helt ärligt inte. Det är inte lathet. Det är en blandning av en extremt avancerad form av strutsmetod (då jag inte bara för mitt huvud ned i sanden utan dessutom glömmer bort att det är där över huvud taget) och det faktum att jag helt enkelt inte klarar av att plugga, för det känns totalt meningslöst när jag inte ens är säker på att det här med framtid är något för mig. Om det fortsätter såhär kommer jag antagligen behöva gå om tvåan. Eller så slår jag bara slag i saken coh skiter i det här.

x)

"abonenten du söker kan tyvärr inte nås av idioter"vi ska äta pizza ikväll och jag kan nog ignorera samhällskunskapen tills jag dör om jag vill.

Omdöme

Nu har jag iaf fått mitt matteomdöme. Jag pratar tydligen mycket på lektionerna? Ja, det kanske jag gör. Inte vet jag. Just nu ligger jag iaf på IG, men som alla andra lärare tror han att jag kan höja mig ganska bra om jag bara började göra läxorna. Han och hela det andra lärarsläktet.

Grejen är att de har rätt. Det är klart de har. Men det är ju bara det där med orken igen?

Shit, vad jag uppdaterar nu helt plötsligt

Godmorgon, I guess. Nu sitter jag här igen. Jag skulle kunnat använda den här tiden till något vettigt, typ... Sminka mig. Fast den idén dissade jag så snart morgonen kom. Trögt att stiga upp imorse, kan jag ju meddela. Tanken är ju liksom att jag måste gå idrotten idag. Och sånt kan sabba en hel dag ärligt talat.

Nu på morgonen är iaf tanken att jag och Amanda ska hitta på nått med vår dramatiker, I guess. Blir säkert jättebra, eller hur? Sedan är det digitalt skapande och ni vill nog inte läsa om det här egentligen. *tråkig text* *tråkig text* Sen blir det lunch, nån indisk gryta. Geografi och håltimme (då vi helst inte sitter under djäkne och ugglar). Sen är det idrott och sen är dagen slut och herregud vad mycket dag det är. Så många timmar. Fuck. Och inte tar det slut heller.

Har precis insett att

Marcus Thulin (Fulin... Hatperson nr 1) är ihop med tjejen som har typ skolan snyggaste hår. Jag har ärligt dreglat över det sedan början av ettan. Just thought you should know

Back from black

Nu ahr jag varit på BUP. Intresseklubben på det kanske? Nej, men... Det var trevligt. Typ. Sen kom mamma på att vi skulle åka hem och jag hade inte direkt något att invända sådär. Så nu ska jag komma på nått sånt där bra och menningsfyllt att fylla min tid tills... Jag dör typ. Hehe. Sånt är livet 8)

Nejmen... Borde hitta nån bra film eller whatever. Först måste jag kolla mitt saldo, för jag ska inkassera lite mer smink som tagigt slut och det är dyrt :c

Hej igen

Nu har jag kollat på the mentalist. WoopWoop. Jag började oroa mig för lunch imorrn, innan jag insåg att mina föräldrar är i stan då. Vi ska hämta tillbaka min mobilglömdpåveromoda.

För övrigt lyssnar jag på socker. Mitt liv komprimerat. Faktiskt. Sedan sjuan. Haha, nästan lite roligt eller nått. Jag ska sluta nu. Jag ska verkligen sluta nu. Och återgå till de där ovettiga sakerna som jag alltid är dum nog och gör. Igår känns alltid bättre i ljuset av idag. Over and out.

och här sitter jag som vanligt

Och lyssnar på en väldigt gammal låt på repeat. Om ca en timme ska jag ned till tv:n och se på the mentalist. Sedan kan man ju kanske tänka sig att jag som vanligt sitter uppe bara de där två timmarna extra för att titta på en helt tom skärm... Jag borde dusha oxå. Ja, herregud.

Dagens överraskning kan föresten vara att jag kom hem en timme försent med tidiga bussen (dvs jag kom samma tid som sena bussen) eftersom en lastbil hade kört av vägen vid västerlida och vi fick sitta där och vänta...


bloglovinhelvetet

Igår kväll kände jag mig helt lost. Anledning? Bloglovin sa till mig att ingen ny blogg hade uppdaterats och jag kände mig lustigt nog 1000 ggr mer ensam på kvällen. Där ser man vad lite bloggar kan göra liksom. Men nu måste jag faktiskt sminka mig lite... Myskläder idag igen. Jag håller på att långsamt transformeras till en Gertrud-lodis... Hm...

Okej

Jag kanske försöker uppdatera min blogg lite oftare igen. Jag har inte bestämt mig än.

iaf... Mitt rum är galet tomt nu, för pappa tyckte att det var en bra idé om vi rensade bort bokhyllan och garderoben idag. Han fick mig också att ta bort alla affisher. Galet är det alltså...

Jag funderar lite på att typ... Gå och lägga mig. Det finns bara ett problem: Jag är inte trött. Som vanligt alltså :/ iofs kan jag vara vaken till typ ett eller nått... Då får jag 6,5 h... Det är bra I guess. 0,5 över rekommenderad min gräns. Ja, jag är obsessed vid sömn, ok?

sånna där uppdateringar ni vet

Försöker klura ut vad jag ska göra idag. Vad gör alla normala personer på söndagar? Vad gör jag? Det enda jag kan komma på att jag brukar göra är att sova. Fast jag har redan sovit 13 timmar inatt. JAg tror att min kropp försöker kompensera att min medelsnittssömn är 5 h.

Jag funderar iaf på att sova mer. Sova alltid. Åh, sova <3

random anonym kille från bussen

Så... Jag loggade in på FB och hittade detta:

såg dig på bussen häromdagen, fin du var :)

i min inkorg. Och det är ju snällt och så men... Wtf?

Jag vill klargöra att
1. jag har aldrig pratat med människan i hela mitt liv.
2. han har tjej, så det är inte direkt som att han stötte på mig.

Varför gör alla killar såhär? :(


RSS 2.0