holy shit vad trött

man blir av att måla ett rum helt själv... Nu är iaf snedvinden målad, så den är färdig imorrn :D Därför ska jag börja tvätta kläder som en liten grön galning så att allt kan in tills i helgen. Jag måste oxå städa -.-

Idag har flutit på rätt bra tycker jag... Musik som ingen jävel fattar, sen HIV prat med ann sofie på SO, smoothie under djäkne (sidenote är att jag gillar ordet smoothie... smoothie... SMOOOOOOOTHIE) sedan skulle vi skriva om uppfinningar på engelska mock test och jag lekte historiker as usual. Sedan var det fika/ lunch (för mig alltså) Och jag kom på den görbra idén att gå in på eurostore. Och hittade en tavla. Sedan gick jag och Jennifer in en gång till och jag visade henne tavlan och avrådde henne att köpa diverse pajformar. Sen var det engelska igen och sen gick jag och köpte en tavla och det gjorde Jennifer, till sin egen stora förvåning, oxå.

Imorrn ska jag köpa en fin klocka för 200 cash, sedan ska jag hem och sätta upp lådor och gardinstänger i snedvinden. Och tvätta var det visst. Ju förr desto bättre 8)

Till mitt rum

Snart är vi klara med att måla snedvinden. Vit. Är den. Vi ska måla en gång till imorrn, och med lite tur så kan jag flytta in kläderna på onsdag. Och då blir det direkt till mitt rum där bokhylla och skrivbord ska rensas ut. Sen ska de, sängen, nattduksbordet, soffbordet och soffan flyttas till en ännu ej bestämd plats, så att rummet kan spacklas och slutligen målas. Målas ska också mitt nya/ ärvda sminkbord. Sedan kommer den roliga delen: möbleringen. Rummet lär vara renoverat om... Typ en månad med lite tur och hårt arbete.

Känner mig bara så tom

Det här är mitt sista försök, det är bara så.

Jag känner mig fortfarande så trött. Utmattad. Jag är så trött på att tänka, trött på mig själv. Är det då konstigt att det enda jag vill göra är att sova? När man sover kan man inte hata sig själv, it's a fact. Jag är nere på absoluta botten för några timmar i taget, sedan är jag helt normal. Det är förvirrande. Förödande.
Jag tänker samma tankar hela tiden, fastnar i gyttjan, försöker komma på en ny förklaring och anledning men det funkar helt enkelt inte. Samma svar, gång på gång.
Dessa satans tankar gör att allt, absolut allt känns som en utmaning. Gå ned med tvätt, göra läxor, prata med vänner, gå i skolan, välja kläder, sminka mig, dusha, träna... Jag vet verkligen inte hur jag ska lyckas med allt det. Oftast vill jag inte läsa, inte se på film. Jag vill sova. För sömnen sträcker sig kanske tio minuter efter att jag vaknat och då kan jag ärligt inte se vad det är som besvärar mig så mycket.
Och jag skäms. Jag har asmycket skuldkänslor, för jag drar ned andras humör och jag drar ned mina betyg. Med betygen oroar jag mig inte för min framtid, jag skäms för att det inte går bättre för mig för det är det mina föräldrar förväntar sig och jag är deras enda barn, det måste gå bra för mig och jag måste vara ett kvitto på att de är bra föräldrar, för det är de, de är de bästa.
Men jag kan ju uppenbarligen inte, för varenda gång jag egentligen ska lyssna så fastnar jag bara i mina tankar, för det måste hända något, intressant, hela tiden, för annars tappar jag tråden och fastnar här. Och det är därför jag måste prata hela tiden, för om man pratar om något annat så är det svårare att fastna. Så. Det var mitt sista försök. Nu tror jag att ni vet mina övergripande fel. Nu lägger jag ned det här helt enkelt.


Jaha

Här sitter jag. På jobbet. På morfars jobbdator. De säger att jag ska göra svenska analysen. Så jag får väll ta och göra det då tydligen.

För att jag vet att jag måste

Anstränger mig för att se positivitet för imorrn. Som något, vad som hellst. Men jag vet inte. Jag vet att jag måste dit. Och jag vet att jag borde dusha, fixa maten, lägga fram kläder. Men mest vet jag att jag kommer lägga mig och inte kunna sova klockan halv tio för jag vet inte vad det är meningen att man ska göra egentligen.

How to disappear completely

Klockan är kvart över nio, och brännsåret på min arm kliar. Känns typ som ett blåmärke.

Jag försöker verkligen ta tag i det här med imorgon, kläder, mat skulle med... Men det verkar mest som att jag sitter och tittar tomt in i datorn. Jag hatar mig själv för att det alltid slutar såhär. Och jag vet min högsta önskan, men jag vet att den nog ändå inte skulle hjälpa och det kanske är därför det alltid slutar såhär. Jag ska nog sova istället, och låtsas att det kommer en ny dag och inte en upprepning av idag.

Ditt hår, det flyter över hela kudden

Lyssnar lite p Fres Åkerström. Svenskt sådär. Jag vill också få en morgon av nån. Även om det verkar lite random.

Idag slutade vi tidigt och jag tog ett passfotto där jag ser vettskrämd ut. Sen åkte jag hem och försökte ringa ett samtal, men det var kö så vi tar det på hålet imorrn istället. Sen kollade jag på pokemon och åt saker jag ångrar. Fuck. Sen sov jag. Nu vill jag sova mer. Så vet ni det, det var väll kul?

Humorn, humorn, humorn <3


Shit asså

Vi kan nu konstatera att
A) det är verkligen inte smart att inte gå och lägga sig förens halv ett när man går upp halv sex
B) Jag kommer antagligen göra om samma sak ikväll
C) Slutsats: Jag är inte särskilt smart.

Men jag är åtminstone färdig 20 över och jag fattar verkligen inte det här.
Jag har en foundation som tar ca 10 min mer än förra året. Mina läppar tar ca 5 min mer att göra... Och jag är fortfarande färdig alldeless för tidigt. vad är detta? Det verkar som att jag nästan fortfarande har tid att platta håret :S

Nu ska jag gå ned till frukost, och börja ännu en spännande och lärorik dag spenderad på Europaskolan Strägnäs Gymnasium... Woopido, liksom

Svart nagellack

Ja. Jag och Frida var ju på en liten shoppingrunda efter skolan... Det slutade med att jag kom hem med tre halsband (ett där kedjan måste bytas ut... morr) Och ett nytt, svart nagellack som var på rea. Så nu sätter jag på mig det och förbereder mig för en uppesittarkväll med att blåsa på mina naglar -.-

Fast det verkar torka rätt snabbt iaf :D

Föresten fick jag mitt betyg i HIA. Jag vill inte tala om det.

Hej älskling

Du trodde väll inte att jag skulle glömma att gratta dig va? Morotsfärgat hår och bajs på hjärnan, grattis min bästa busskompis <3


Groparna i vägen blev till raviner

Vet inte riktigt varför jag skriver nu, jag ska ju undvika sånt här. Ser de inåtvända ögonen som uttråkat skummar igenom texten. Inte igen. Suck.

Måste, måste klara att ta mig samman ifrån den obäddade sängen och ner med tvätten till maskinen tvätta torka klar. Träna. Fucking träna. Måste göras, måste verkligen. Suck. Åh helvete. Det ska ju göras nu, kan inte skjuta på det mer.

Äh... jag vet inte bara.

Nejmen hej du

Jag känner att jag har börjat glömma att skriva här mer och mer... Jag är mycket konfunderad :S Alltså, hur kan man glömma nått som man har gjort nästan varje dag i mer än et år?! Det är faktiskt väldigt random.

I alla fall så glömde jag att sminktanten skulle ringa när mitt smink kom in, så istället handlade vi loss på ost i hemköp. Det var nästan pinsamt i kassan. Fem ostar är liksom inte riktigt okej... Idag ska jag btw laga mat. Wopidoo. Och jag måste göra det snart. Som i, typ, nu :(

Hejdå.

Imorrn

ska jag till e tuna och äntligen få mitt smink jag dör av längtan. Sen ska jag på sånglektion och sen ska jag hemma och träna dans. Ifall ni ville veta eller så. Charå

Efter sminktid AB

Var ju då i e tuna idag och blev lite sminkad och fick massamassa beröm. Jag gillar min sminkös <3 Och de har tydligen värsta medlet som får läppstift att sitta hela dagen :O Man bara - OMG :DDD

Fast själva sminket får jag inte förens torsdag för de hade slut i lager efter mellandagsrean :( Jag köpte iaf en nya mascara, vit kajal, eyeliner och två nya tesorter att dricka i mina underbara fina muggar :D

För övrigt spelar mamma wii dance som jag också har tränat :) Jag ska nog dansa lite mer efter att hon är klar för det är kul :*

Godmorgon världen

Eller. Jag har faktiskt varit vaken. Hela två timmar. Känner mig rätt sugen på att gå och lägga mig igen.

Jaha, så var det nya året här. 2011... Ordet stör mig lite. Jag gillar det inte, det är liksom ojämt och... nee x)
I alla fall så hade jag väldigt kul igår och jag har en stark misstanke att lite personer hade väldigt kul åt mig... Minns inte jättemycket, men det var mysigt ni vet x)

Nu ska jag typ... Kolla på shane dawsons nya video i väntan på fångarna på fortet. Sen är det jag som sover mer. Älska sova. ÄLSKA DET!

RSS 2.0