På jobbet

Just nu borde jag sitta och registrera adresser med konstiga leverantörer, bland annat "Kahuhn och nagel" wtf? idag är sista jobbdagen på några veckor (för OJ vad jag har jobbat - tre dar...) sen imorrn drar vi till Torö :D
Det blir nog najs. Förutom det där med att det skulle regna? äsh :)

Om att försova sig

för det gjorde jag. Fast jag hade ingenting att försova mig till... Men jag försov mig ändå? Ja, jag vaknade tio i ett och missade de bästa sovtimmarna :/ Fast jag sov i af 11 timmar :O random. hejdå :=)

Precis en dag

sedan jag senast uppdaterade. Cooling 8)

Idag har jag skrivit på kontraktet till lägenheten. Jag ska flytta in andra september <3 Annars har jag mest hjälpt mamma med saker och läst. Jag är mini - gertrud. Men det visste ni säkert redan. Nu ska jag iaf sova. Så bort med er (ville min trötta hjärna tydligen skriva x)) Natti natti^^

blah blah blah

tror att jag har blivit liite för intresserad av era bloggar. Kollar sisdär en gång i kvarten... Hehe.

Iaf, imorrn ska jag in till s näs och skriva på kontraktet till lägenheten :D det blir nog asnice tror jag. Fast nu tänkte jag läsa resten av kvällen (inte era bloggar alltså, ni skriver inte tillräckligt mycket för det -.- X)). Såååå. Natti Natti ^^

Är bara lite för pigg just nu

Idag har det hänt mycket. Nej, okej, kanske inte såå mycket, men mycket nog för detta händelsefattiga liv som någon kommit på att kalla sommarlov. Upp klockan sju. Iväg med bussen, hoppa av vid frida och kolla på trailers i ca en halvtimme. Sen till magnus och gertrud och sitta där i två timmar och störa de stackars ettorna som fått IG i matte A (mohaha). Sen iväg till präntaren, hjälpa frida (eller inte?) att kolla på presenter. Shoppa lite på coop. Inse att jag fått VG i franska (wtf? Vad tänkte madame Norén på där? Är hon säker på att hon verkligen menade jag?). Sen hemelihem och läsa ut en till bok (det går lite för forrt, men vad kan jag säga? I got no life). På vägen laddade jag hem "scott pilgrim" en kärleks/ action film som var gjort som ett dataspel och lika underhållande som trailern. Sen laddade jag ned "something borrowed" som faktiskt också var precis lika bra som önskvärt. Kvaliten sög dock, ljuset blinkade hela tiden :( Så nu måste jag ladda ner den igen tror jag... A, whatever. Nu borde jag sova antagligen. Imorrn är jag ledig igen. Yey.

Btw, alla ni som läst hela inlägget får nu ett extra brownie poin <3

Låt mig se... NEJ

Idag ska jag till skolan. Sommarskolan. Förutom att ordet får mig att känna mig ganska retarded, så har jag feber och har sovit världens sämsta inatt. Typ en timme i sträck, för att sedan ligga vaken med askonstiga "visioner" (jag hade nån sorts form av vakendröm där man skulle döda någon, som skulle döda någon och... Eller vad det nu var. Själva poängen var att jag låg i 1,5 timme och försökte förstå händelseförloppet i en massa random-människor-som-dött event.)

Vet inte ens om jag pallar sminket idag. Har man sånt på sommarskolan?

Find myself at the end of the bottle.

Läste nyss en ganska sugig bok. Alltså, till att börja med var den helt okej, frossade i en massa hemskheter. Sen var det som att författaren fick kalla fötter och skapade ett äckel-lyckligt slut. Livet funkar faktiskt inte sådär.

På jobbet

nu sitter jag som ni kanske fattat på jobbet alltså. Jobbar - inte... Väntar på att pappa ska säga vad jag ska göra egentligen. Verkar gå sådär faktiskt... Så då bara sitter jag här så länge ;)

Btw så beställde jag böcker från adlibris för typ 1,5 vecka sen, och det har fortfarande inte kommit :'( Jag känner bara: sadface på det, jag ska liksom till torö idag och det finns inte såå mycket att göra där utom att nörda böcker. Iaf inte när det ska regna... Jajja. Nu ska jag typ... Spela ett tråkigt onlinespel och vänta lite mer på att nån ska komma på att jag nog ska jobba också.

LP

Borde kanske snacka lite om igår också, kom jag på x)

Det var suveränt, såklart. Gick upp tjugo över sju för att börja fixa mig, sedan bussen vid åtta. Taggade låtar från deras nyaste album hela vägen till e tuna, där jag träffade Johanna och vi tog tåget. Det tog aslång tid att komma till s näs, tyckte jag, men sen gick resan asfort. I sthlm träffade vi sen amanda och med gemensamma krafter hittade vi tunnelbanan till Globen. Väl där satte vi oss i kön, som redan hade hunnit bli en 5-6 meter. Då var klockan elva.

Sen hände väll inget särskilt på ett tag. Det visade sig att kunskapsgymnasiet tog studenten, fast vid en annan entre. Så vi kollade lite på den (jag och Johanna alltså, medans amanda höll platsen i kön). Vi turades i stort sett om att gå runt i globen shopping. Eller stå och garva åt dem som var längst bak i kön (som sträckte sig kanske 50 meter runt huset). Vi satt ute och väntade i 7 timmar. Jag är inte säker på att jag kommer att kunna släppa det.

Efter att ha stått i en (på senare tid) regnig kö med 8 fulla killar skriksjungandes en (mycket dålig) version av bleed it out kom vi in på parkett och ombeds sätta oss. Sedan satt vi där i femtio minuter, väntade på förbandet, som var... sådär. Mer störande var i alla fall att jag hade lite panik på en tjej som stod framför mig med världens längsta nacke.

Efter förbandet var det bara till att vänta i 3 kvart till, tills Linkin Park äntligen gick upp på scen och började med "faint". Stämningen var satt till underbar. Eftersom alla runt mig fastnade i min ryggsöck när de hoppade och det var så jävla trångt fick jag sen snällt följa med ungefär 7 meter till höger (till en bättre plats ska sägas, så jag var inte direkt ledsen över det xP). Sen stod jag där hela föreställningen och lyssnade och var sådär lycklig. Och alla som sa att de bara skulle spela sitt nya album ljög. De spelade (bland annat!) numb, faint, in the end, shadow of the day, what i've done.

Typ den här platsen hade jag hela kvällen. Jag kunde se allas ansikten <3 JA DET VAR VÄRT 9 TIMMAR!! <33


YEY! :D

Nu är lägenheten officiellt fixad, jag blir strägnäsbo nästa höst. Happyface på det :D


Tagga :D

Idag har jag solat för första gången på sommaren. Det var varmt, skönt ibland. Men lite väl varmt. Äsh... Iaf, om typ några minuter ska jag och pappa åka och hämta min plånbok som rimligt nog (nej?) är hemma hos Sofi (...). Sen ska jag TVÄTTA. Hejdå :)

Sommarlov nu då :D

Ja, idag var min första sommarlovsdag, som jag spenderade i min obäddade säng. Under dagen kom det fram sån där spännande info som att min plånbok är hemma hos Sofi(?) Alltid lite spännande.... x)

Nu ska jag typ inte sova... Försöka komma på vad jag ska göra med all min tid. Imorrn är det studentmottagning för Fanny. Nice. Nu - sängen!

Morgon igen

Försöker ta mig upp ur sängen idag. Går liksom sådär. Idag har jag uppspel. Och precis som det inte ska vara men alltid blir ser jag mest ut som bajs. Hilviti. Försöker typ fokusera på att jag måste göra det här, men det går lite trögt i alla fall. uäh. Finns ingen inspiration till idag över huvud taget. Vill bara tillbaka till den där sängen och sove ett tag till. Men nu är det dags för thights.

The man in black

Idag ska mitt inlägg faktiskt inte handla om studenterna. De tog studenten. Och var kanske liite för taggade på det. "SKÅPET! SKÅPET! SKÅPET! SKÅPET!" wtf liksom? (fast det där handlade ju om studenterna...? Jaja)

Ikväll är jag loner hemma här. Kollade på "walk the line" - en film om Johnny Cash. Och den var... Awesome. Så nu tycker jag att vi alla ska avsätta 3 minuter till hans mest kända låt; walk the line ;)'(Btw, det här var det bästa klippet jag hittade... Inte asbra kanske, men om ni inte är nöjda får ni söka själva ;))


RSS 2.0