Ush...

Jag känner mig inte trygg någonstans. Jag känner mig inte hemma någonstans. Jag skulle bara vilja hitta en plats där jag kan rymma från mina tankar. Och jag håller på att förgås av stress. Ni kanske tycker att jag är lat, men jag har ju varit där om ni minns? Jag var på den platsen där jag klarade att hålla min lägenhet skinande ren, gå till skolan och göra alla uppgifter. Jag är bara inte där nu. Och jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Kanske, kanske om jag hittade någon plats att lyckas rymma till för ett litet tag, då kanske jag skulle kunna ta tag i saker igen. Men jag vet inte vart den platsen är. Jag vet inte hur jag ska hitta den människan som sätter sig framför datorn och skriver på något vettigt. Jag kan inte ens hitta den människan som kan fundera på det utan att få verklig ångest. Jag vet inte vad jag ska göra längre.

Late late show starring Johanna

Okej. Det är seriöst dåligt när man är vaken halv tre och inte känner minsta antydan till trötthet... Tur att imorrn är en så lätt dag iaf x)

I don't think in english.

jag har kommit överens med mig själv att bara inte göra engelskatalet, för ifall jag skulle försöka så skulle det bara resultera i att jag skolkar från alla engelskalektioner framöver, så Allison får helt enkelt ta det. Jag borde dessutom skriva min religion B uppsats (jag tar bara för givet att stefan är okej med att få den som uppsats, för han har inte svarat och jag kommer inte att hålla det som ett tal). I övrigt är det PA: t som inte gäller. hwhehheeeeee nån gång ska jag börja försöka igen.
för övrigt så förstörde denna sång min kväll

Produktiv chey...

Nu har jag faktiskt skrivit ihop några frågor till mitt projektarbete och mejat dem till två mentalvårdsmuseum där jag hoppas på svar. Så... det är kirrat? Jag vette fan. Är det sant att PA:t ska vara inne nästa vecka? Jag är körd. Jag är körd. TROLOLOLOLOLOLOLOLO TROLOLOLOLOOOOOOO LAAAA LAAAA LAAA LAA LAA LAA LAA LAA DAA DAAA DAA YEYEYEYEYEYEYEYEYEYEYE YEYEYEYEYE HOHOHOHOHO

En nioårings lördagkväll

den här dagen har varit klart muppig. Började iofs bra med att sitta och äta rostat bröd med fannymariaanna framför OUT (once upon a time). Sen skulle de gå, och min muppiga dag tog sin början. Först kollade jag på några avsnitt av BBT, sen nightmare before christmas, sen två avsnitt av Sherlock, sen var det kväll och jag insåg att alla har ett liv förutom jag. Det är bara inte acceptabelt att spendera lördag kväll alldeles ensam med katten. I samband med denna insikt så tröttnade jag på att kolla på tv och har nu ägnat ca 3 timmar åt att notoriskt spela harry potter och kolla på walktrough för varje gång jag hittar en hemlighet jag inte kan öppna. Tjejen har ett liv?
And to top it all off tänkte jag gå och lägga mig klockan halv ett, för nu har jag till och med tröttnat på hp2 (och då är det illa folks)

Tankar som jag helst ser att ni ignorerar

Jag tror att jag förstår nu, vad alla människor menat hela tiden. Det ständiga tjatet om att jag ska vara så jävla stark. Jag tror att jag kanske förstår nu. Jag vet inte hur en "ostark" människa skulle reagerat. För mig känns det ganska självklart att anstränga sig med en styrka som man överhuvudtaget aldrig någonsin haft för att hjälpa sina vänner. För mig har det väll egentligen aldrig funnits som alternativ att försöka rädda mig själv i första hand (och jag vet att du kanske inte skulle hålla med mig nu Fanny - men jag var ung och dum då och du vet att jag ändrat mig, right?)
Med det sagt så vill jag inte att folk bara ska lita på att jag är stark, för jag är jävligt, jävligt svag också. Det är bara det att jag bara låter mig bli så svag när ingen ser, jag vill inte störa (hej och förlåt för emo - inlägg). Det har varit min ständiga förbannelse, min eviga följeslagare, att folk bara tar för givet att jag är okej eftersom jag inte bryter ihop in public (och sluta tänka på nyår 2011 nu tack).
Så nu har jag varit ärlig för ett litet tag. Ni kan ju försöka hålla lite koll på oss, okej? För världen har gått och blivit ganska mycket kaos igen.

Charlie

Min fina, fina katt som vi köpte igår har nu kommit fram från under soffan - där han spenderat det senaste dygnet. Han går nu runt och letar efter sin mamma och sina syskon - ackompanjerat av konstant jamande... Jag lägger nog upp en bild snart eller så ;)
Imorrn ska jag öva till svenskatalet och sen ska jag hålla svenskatalet och sen kommer Sofi hem till mig för kattinspektion ;)

Om 40 minuter

Kommer mina kära föräldrar och hämtar mig. Idag ska vi fira morfars födelsedag, så det blir tervligt :D
Är för övrigt ganska förvirrad... Hur i helvete kunde jag bli sådär full på 5 glas vin och en drink?! Jag ramlade eventuellt lite och har nu ett charmigt sår på knät. And guess what? Jag var ute på promenad igen! Typ klockan tre på natten. Win... xD
Men ja... Jag hade en väldigt trevlig kväll faktiskt så :>

Johanna är cool och snygg

Hallå, åkte aldrig hem igår hehe. jag är hos DADAM... Johanna. svårt att gissa va hehe. och nu har jag övertagit henns blogg för en stund. det kunde ni inte heller gissa va höhö. vaknade kl. 7 och mådde ASbra, väldigt trevligt. nu ska vi gå och köpa mackor på statiol. sånt är oxå trevligt. sen ska jag gå hem. kan ju inte missa damernas stafett i skydskytte. sverige kommer att komma typ sist men ehhh. skidskytte är bra :D HANNA hehe

It's hard to dance with a devil on your back

And I've been a fool and I've been blind: I can never leave my past behind. I can se no way, I can se no way...

Ny uppdatering (hör publikens jubel)

Klockan är halv sex och jag är vaken. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag varit vaken sedan halv fyra. Och somnade halv tre. Borde jag fundera på sömnpiller...?
Vad jag tänkte uppdatera om iaf är att det är jävligt kallt ute. Jävligt kallt. Vilket är konstigt, för jag kollade på yr och de säger att det bara är två minus. Verkar det rimligt att jag fryser i min vinterjacka (som för övrigt har klarat tjugo minus jävligt bra) då? Jag fattar inte :S
Vad jag har ägnat min sömnlösa natt till är iaf att prata med väldigt random killar på internet. Sen sov jag min lilla timme (ingen fara, jag ska tvinga mig tillbaka till sängen snart) och sen kom jag på den brillianta idén att spela hp1. Vad som är sorgligt med det är att jag trodde att jag var jättesmart som kom på att jag inte skulle hoppa i nått random hål, men det visade sig inte vara så smart alls eftersom jag då förkortade min utmaning med ungefär hela utmaningen. Kul, kul.
Nu ska jag dejta någon random film och fortsätta hoppas på att John B kommer och hälsar på. Han har varit jobbigt frånvarande på sistone.

Jag förstår inte...

Hur går alla framåt med sina liv?  Jag verkar verkligen sitta fast. Kan inte ta tag i någonting - prov, disk, läxor, packa upp från resan. Det enda jag verkligen är kapabel till är att vara blasé och kolla på askonstiga filmer som jag inte ens fattar hälften av. Mitt kylskåp är tomt och jag tror inte att jag kommer få energi någon gång snart att gå och handla. Bara tanken är uttröttande. Men mitt konto ekar snart lika mycket som kylskåpet, så jag måste dra ned på att beställa hem mat. Så vad fan ska jag äta?
Det är både skönt och ett helvete att leva själv. Underbart att bara ha sin egen tjatande röst, istället för att höra skuldkänslorna eka från föräldrarnas munnar. Underbart när man verkligen inte kan sova och istället för att smyga tyst för att ta ett glas vatten kan tända i hela lägenheten, tänka "fuck this" dra fram 2l lightcola och sätta på tv:n. Men ganska hemskt när man inser att man inte har städat ordentligt på flera veckor, att folk med astma inte borde komma inom en kilometers radie till ditt hem och disken är på stadiet att du måste diska inför varje måltid.
En nybliven kärring klagar.

Det här med att sova...

Det går inget vidare alltså. jag sov mig igenom hela helgen, och nu har jag sovit ca 1,5 timme och klockan är kvart över fyra och jag är inte säker på att jag vill sova något mer. Jag är rädd att jag ska vara tröttare om jag somnar och vaknar om 2,5 timme än om jag inte sover alls...
Fuck x) Jag vill liksom bara hålla tag i helgen så länge som möjligt... :/

Melodifestivalen?

Har jag fattat rätt när jag säger att finalen är nästa vecka? Tjejen med nollkoll x) Nejmen, jag kollar aldrig på den här i Strängnäs, bara värdelöst att kolla ensam liksom. Istället har jag laddat ned 8 nya filmer att roa mig med. Alltså... x)

Aktiv helg, nej?

Nej, inte så aktiv. Igår kom jag hem och sov. Sen kollade jag på film. Och sov. Och en ny film. Och sov. funderar på att göra ungefär samma sak idag även om jag är skapligt utsövd... x)
Kommer dessutom inte träffa en enda människa förens om johanna kommer till mig imorrn kväll. Annars måndag. Forever alone... Såvida jag inte tar mig en tripp till statiol ikväll >:))
Men det här var ju sjukligt intressant... Jag förstår verkligen varför ni läser min blogg. Verkligen x)

Dagens tips

Är att inte besluta att göra sig av med hostan en gång för alla genom att dubbla dosen asstark hostmedicin. Det kan hända att du får jävligt ont i magen. Jävligt ont. Kanske till och med så ont att du måste ringa sjukvårdsupplysningen. Bara för att få skit för att du var dum nog att dubbla dosen (ja, tack, jag fattar ju det nu) och sedan höra att "det är bara att härda ut".
Så... Ja... Gör inte det ;)

mwöh

så jävla otaggad på att gå upp ur sängen idag... Två lektioner, och emellan måste jag nog liksom springa hem och plugga PA. Jag fattar inte, ska den in tolv på dagen eller natten? För jag har liksom hört lite olika... Wtf, skolan, hur jävla svårt ska det vara att faktiskt få fram någon information till oss också?? Längtar till helgen och att få sova och sova utan att bli väckt av den äckliga klockan och inse att, nej, det blir nog snooza i en halvtimme idag igen. Det är inte bra att ställa om dygnet och somna klockan tre. Inte bra. Inte bra.

RSS 2.0