sötaste reklamen ever!


Ännu en sömnlös natt :/

Okej, trots rubriken så lovar jag att försöka göra detta inlägg lite mer upplyftande ;)
Jag har ju nu börjat på mina antidepp, och fick med mig lite benzo (narkotikaklassat :D xD) för att lindra ångesten de första veckorna. Vilket jag testade idag, och de gör mig sjukt hypad. Jag sjöng till en stol. Jag älskar dem xD (jag hade alltså ångest innan, jag tog dem inte direkt för att bli hög. Plus att jag inte satt ensam hemma och sjöng till stolen, det var delvis för att underhålla mina kära grannar också).
En annan kul grej är att jag upptäckte att det kliade väldigt mycket på ryggen och i urringningen och jag typ "oh no, jag har fått utslag som en biverkning av medicinen". Nej, så var det inte. Kollade i spegeln och insåg att jag var röd. Med sträck. Längst med min tröja... Så det var första solbrännan i år alltså xD

Guys, this is not good news...

Eftersom jag fick skitpiller från vårdcentralen vad gäller ångestdämpande (visade sig att de inte var ångestdämpande alls, det enda jag fick var en sidoeffekt - ökad depression) så åkte jag hem. Och ligger här hemma i min säng och kollar på filmer jag redan sätt och väntar på att det ska bli fredag så att jag kan få piller. Och sen börjar det riktiga helvetet, som håller på i två veckor.
SIDENOTE: Antidepressiva fungerar genom att till att börja med ge patienten energi utan positiva tankar. Man har alltså gått ifrån sitt mycket apatiska stadium till att ha energi att göra en massa heldumma saker.
Fan också, det här är skrämmande... Och jag som inte har varit riktigt frisk i 1,5 år... Hur gör man?

RSS 2.0