Things on my mind

Nu är mina betyg i "betygsdatabasen" och, om vi säger såhär: jag skulle bli väldigt förvånad om jag inte kom in. Dessvärre skulle nog min roomie inte behöva bli riktigt lika förvånad, så mamma och jag har lite stresskollat lägenheter till bara mig i kalmar. Det ser inte ljust ut. Det ser lite ut som att jag antingen får spotta upp 5000 i månan eller bo hos min mormors bror KOL sjuke bror och hans fru med stomipåse på öland. (alltså, hon har inte stomipåse endast på öland - de bor på öland). So, all in all, jag kommer nog att bli en väldigt fattig student, om jag ens får en av de (sorgligt få) lägenheterna som finns. Så låt oss alla hålla tumarna för att människorna som söker till förskollärarprogrammet i Kalmar var oändligt dumma när det kom till högskoleprovet (de var trots allt det förra året...)

Arbetslös isn't doing it for me

Min hand mår bra nu... fick sitta med den i kallvatten /aloe i fyra timmar. Vilket var skoj. Just nu väntar jag på att Emilia ska titta förbi, och är larvigt jävla uttråkad. Jag menar det. Sitter och stirrar på skärmen och önskar att någon vill spela songpop med mig... Har till och med googlat "things to to when you are boored" men alla var för tråkiga för att göras. Herregud. Ge mig ett jobb eller spola sommaren så att jag kan flytta till Kalmar nu, för detta är patetiskt.

FUCK my life

Inte för att någon bryr sig, men jag är ensam hemma hela helgen och har därför ingen att klaga för utom den här bloggen (och möjligen charlie).
 
Så, imorse så vaknade jag halv sju och kunde inte somna om för att (1) jag fick kramp i benen och (2) jag håller på att bli förkyld. So there is that. Eftersom jag håller på att bli förkyld måste jag dricka te typ hela tiden för jag har en sjukt obehaglig känsla i halsen... Det är bara det att när jag skulle bära teet till datorn... Så spillde jag. Ni vet när man typ råkar ta på en platta och bränner fingret så att man måste sitta med det i kallt vatten? Det är jag. Fast med i princip hela handen. När jag tröttnade på att min hand blev skrynklig och jag var tvungen att sitta i en viss position för att inte spilla (kallt denna gången) vatten på mig själv igen så dränkte jag handen i aloe vera, vilket fick följden att damm och hårstrån fastnar i min hand hela tiden. Men det värsta är att min hals börjar agera utåt igen och jag kan inte bära en tekopp. Och jag är ensam hemma till söndag så det här problemet lär hålla i sig hela helgen. 
 
PS på grund att aloe veran kan jag inte klappa Charlie med höger hand :(

Uppdatering till Frida

Så, på din request så satte jag mig ned för att redigera färdigt filmen... För att upptäcka att ljudet helt försvunnit :( Några förslag på vad man kan göra åt det?

Booredom

Nu är jag hemma från london. När allt är tvättat ska jag vis upp vad jag köpt. Tills vidare har jag omänskligt tråkigt. Därför tillbringar jag tiden med att skriva musik (hittade värsta programmet som gjorde noter till musik, har ganska roligt med det) och försöker övertyga cleverbot att jag är verklig. Skum dag.  

När man är väldigt uttråkad..

Så kan man spela gitarr tills man bokstavligt talat får blåsor på händerna. Sen kan man inte spela mer gitarr och blir ännu mer uttråkad. Då spelar man songpop tills man inte har någon mer att spela med. Och blir ännu mer uttråkad. Och sen gör man något fördärvligt och laddar ner big fish games (som man kan spela ungefär i 20 minuter innan man måste köpa det, men det gör man inte utan man laddar ned ett nytt spel att spela i tjugo minuter)... MItt liv går utför xD

Nu är det 5 dagar till London.

RSS 2.0