Växjö bby ;D

Om några minuter så är det jag som sätter mig i bilen - destination Växjö. Ikväll blir det utgång med Hanna <3, Rebecka och några av hennes kompisar. Sen imorrn (beroende på hur jag mår) hostar jag en miniförfest med Angelica och Elin för att sen hänga på övervåningens korridorsfest!
 
Vadå fullspäckad helg? xD

Studiebidrag

Foto
 
... Så om jag har fattat det hela rätt så tänker de ta pengar från studenter (... bland annat LÄRARstudenter) för att rädda skolan... Yeeeeah xD
 

Sommarjobb, Köpingen och... sportlov?

Jag har ett problem. Det är ganska allvarligt. 
 
Min hjärna har gått på akut sportlov efter alla 20 minuters presentationer, salstentor, omtentor och utvecklingssamtal. PAUS! JA!!! 
 
... Det är bara den där lilla detaljen att jag INTE KAN ta paus just nu, för jag har hemtenta. Just nu. Jag ska skriva 8 sidor. Tills på söndag. Hur mycket har jag skrivit? Eeeeeeeeh. Fem meningar. 
 
Men jag tycker att det är dags för ett riktigt sportlov, jag vill vara hemma och laga mat, umgås med m&p, köra land och rike runt för att träffa folk, lära mig elda och vara allmänt förvånad över att de bygger om i mitten av Malmköping (seriöst hela staden är en byggplats). 
 
 
Muuuuuuäääääh jag vill inte gå på universitetet just nu. 
 
 
Just det, jag söker sommarjobb också. Vilket ärligt känns som ett jobb i sig. Kan man vara professionellt arbetslös? Ett yrke för mig känner jag xD

I väntan på skypesamtal...

Vid sju så börjar plugget på allvar, för då ska jag och Rebecka skypea om vår jävla artikel (min relation till den har blivit sämre - jag tror att jag är lite pluggtrött x)) Känner mig lite halvt omotiverad för veckan, vill egentligen bara att det ska bli nästa helg - RUMSFEST och BACK TO HOME FTW! Håller tummarna för att jag ska hinna med att se nååågra familjära ansikten när jag åker hem iaf ;) 
 
 

Kalmarhelg med världens bästa Hanna

Så, nu har Hanna åkt (för några timmar sen men fuck it xD)
 
Det var allmänt aweome att ha henne här. Vi gjorde diverse ärenden som jag skjutit upp (som att köpa plastfickor till alla anteckningar jag klistrat upp på väggarna och fylla på spolarvätska i bilen)  - sen lagade vi mat som turligt nog inte smakade rumpa, kollade på mello och drack drinkar (for future reference - vodka med limedryck är inte något att rekommendera xP) sen drog vi oss ned till studentpuben och hängde där tills det stängde, gick vidare till Olearrys där vi dansade till klockan två, drog oss hem åt mackor i et väldigt mörkt och övergivet kök klockan 4 på natten och gick och lade oss. 
 
Idag har vi sovit, kollat på dåliga filmer och sen skjutsade jag henne till tåget. Väl hemma så pluggade jag lite på artikeln vi ska redovisa på fredag (tror jag att det var, hehe...). Sen kollade jag mejlen och fick reda på att jag fått mitt andra VG på salstentan! Yey me! Jag är uppenbarligen inte lika dålig på studentlivet som jag trodde att jag skulle vara xD 
 
Kommande vecka kommer bli en blandning av lugn och jättestressig, för vi måste skriva ett paper på 3 sidor om ovan nämnda artikel och plugga in den ordentligt, men samtidigt så har vi bara en föreläsning så det är najs... 
 
So that's me, whats up with you my darlings? :)

Hur du vet att du är en student

Har upptäckt nya, skumma sätt att tänka på sen jag flyttade hemifrån, och tänkte dela dem lite med er:
 
  • Den bästa presenten du kan få i julklapp/ födelsedagspresent är strumpor. Du blir verkligen SÅ glad. ("Yes, nu behöver jag inte paniktvätta så fort jag kommer ned till Kalmar!")
  • Det känns inte längre som en alkisvarning när du hör om någon som dricker öl klockan tio. På en onsdag. 
  • Du känner verkligen att du unnar dig när du köper saker som ett paket skinka (omg, jag kommer faktiskt att få äta skinkaImorgon. Lyx!)
Det var bara lite saker of the top of my head (skinkdelen kommer sig faktiskt av att jag var och handlade idag och jag känner mig genuint excited xD) kanske kommer på fler saker sen ;)

Veckans update

Shit, nu var den en stund sen jag bloggade :O (oooh, fem dagar, cooling?). Så, lite snabbt: i fredags hade jag omtenta vilket förhoppningsvis gick bra... Sen chillade jag runt under helgen. Upptäckte att det inte är alls lika kul att kolla på mello ensam, det är inte direkt som att Charlie bryr sig mycket om vad jag tycker om Yohios kläder. Det är därför (nej, det är det inte men det är ett lyckligt sammanträffande) som världens bästa Hanna kommer till mig på lördag. Det kommer att bli awesome ;)
 
Vi hade också städmöte i förrgår och har nu planerat rumsfest tills nästnästa helg. Efter det så åker jag HEM, för då har jag hemtenta i personlighetspsykologi. Kommer att bli grymt (fast jag hoppas att jag kan lista ut hur man fyller på spolarvätska innan dess, för annars kommer jag troligtvis åka av vägen xD)

RSS 2.0