En glömd tradition som ingen kommer att läsa

2014 har gått mot sitt slut,

här är en sammanfattning av ditt 2014!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Var i Amsterdam och gjorde en massa spännande grejer - som att kolla på red light district, skratta i ett badkar och gå på Sensation White. Hade också mitt första "riktiga" sommarjobb (för, let's be honest - 3 veckor på fritids är inte ett jobb, det är betald semester som man måste gå till). 

2. Höll du några av dina nyårslöften? Nu var jag ju dum nog att inte göra detta quiz förra året, så jag är ju inte helt säker på att jag hade några... Men en kvalificerad gissning är nog att jag lovade att jag skulle bli mer bekväm i köket och sluta gömma mig i mitt rum, och det har jag ju faktiskt gjort :D 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nja... En kursare, men jag tror nog inte jag skulle räkna det som kompis. 

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är :)

5.Vilka länder besökte du? Hm... Inte lika många som jag brukar men... Finland (kryssning hehe) och Holland. 

6. Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015? Lite mer skolmotivation skulle ju inte sitta helt fel.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Jag och datum har aldrig varit en grej. Men typ... Amsterdam, spännande händelser från hemtjänsten och alla spontana kökskvällar. 

8. Vad var din största framgång 2014? Att jag kom ut ur mitt skal och blev en del av min korridor. Även om det inte direkt bara var min förtjänst. 

9. Största misstaget? Att helt hoppa över en tenta för att fokusera på C - uppsatsen när det nu verkar tveksamt om jag kommer fixa den oavsett. 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? En ganska grym förkylning/ influensa som däckade mig i typ två veckor. 

11. Bästa köpet? Skulle nog säga typ... Tvättkorg och fotölj. Det blir fortfarande stökigt hemma, men inte lika illa som när jag skulle klämma in alla smutskläder i en IKEA - kasse i garderoben. Oh - och biljetter till Amsterdam!

12. Vad spenderade du mest pengar på? Resan till Amsterdam. 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Hm... Ganska mycket faktiskt. Resan till Amsterdam som blev oväntat... Oväntad x) Att lyckas scora sommarjobb, klara av B - uppsatsen... 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2014? Never gonna wake me up, Tarzan Boy, Feels like we only go backwards, I see fire

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, helt klart. 

16. Vad önskar du att du gjort mer? Brytt mig om skolarbetet. Börjar misstänka att jag gått och blivit skoltrött såhär på slutet av psykologidelen. 

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tagit ut förluster i förskott och därför tvekat att göra saker. Men det gäller nog mer hela mitt liv än bara detta år.  

18. Hur tillbringade du julen? På Torö, med mat och vin och alfapet. 

19. Blev du kär i år? Hm. 

20. Favoritprogram på TV? Historieätarna (gosh I'm a geek)

21. Bästa boken du läste i år? Har mest läst om gamla böcker i år.

22. Största musikaliska upptäckten? Och lyssnat på samma gamla musik. Det låter tråkigt men det är faktiskt något jag trivs med. 

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Haha, ja, det var ju synundersökningen det. Kanske inte så exalterande, men ska bli skönt att kunna se igen. 

25. Något du önskade dig men inte fick? Besök till frissan. Så det får jag glatt betala själv! :)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2013? släkt och mina äldsta vänner crew. En tradition är fakstiskt en tradition (varför låter jag som någons farmor i detta inlägg?)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om intervjuobjekten hade varit fler och svarat tidigare så jag inte hade en vecka att skriva uppsats på (och istället skriver jag detta - smart där Johanna....)

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2014? Tja, en trevlig full tjej som jag hittade i källaren gjorde ju lite det åt mig - nittiotal. Men I kinda like it ;D

29. Vad fick dig att må bra? Att festa med Strägnästjejerna och flumma i köket. 

30. Vem saknade du? Är i det trevliga mellantinget där jag saknar Kalmar när jag är i Sörmland för länge och saknar Sörmland när jag är i Kalmar för länge xP

31. De bästa nya människorna du träffade? Träffade inte nya människor per sue, men lärde känna min korridor, och får nog säga dem alltså x)

 //Kexii


RSS 2.0